duminică, 26 octombrie 2014

Educaţie prin jucării

Îmi aduc foarte bine aminte că pe vremea când eram mic copil îmi plăceau la nebunie jocurile educative. Stăteam cu orele ca să rezolv un puzzle clasic şi aş fi făcut orice ca să fiu eu cel care punea ultima piesă la locul potrivit. De obicei foloseam o strategie destul de simplă. Întorceam cu faţa în sus toate piesele apoi căutam marginile ca să am după ce să mă ghidez. Astăzi cred totuşi că mi-am pierdut răbdarea şi nu aş mai fi la fel de rapid în rezolvarea lor, deşi nu m-aş da înapoi de la un puzzle bun. În ceea ce priveşte educaţia copiilor, aceasta începe acasă. Nu degeaba se spune că primii şapte ani de educaţie sunt cei mai importanţi. Părinţii mei au făcut tot posibilul să îmi dea doar ce au avut mai bun, iar jucăriile pe care le-am avut pe atunci şi-au adus şi ele contribuţia în persoana care sunt astăzi.


Mi-aş dori ca pe viitor să fiu şi eu un părinte bun faţă de copiii mei. Vreau ca tot ceea ce eu nu am reuşit să am, să le pot oferi copiilor mei. Îmi doresc să fiu mai bun cu ei decât au încercat părinţii mei să fie cu mine. În ideea că trebuie să fiu mai bun decât m-au învăţat ai mei să fiu, aş apela cu încredere şi foarte multă plăcere la jucăriile şi toate figurinele pe care eu le-am avut când eram mic. Era tehnologiei este în continuă desfăşurare, iar eu nu pot să concep ideea că telefoanele, computerele şi toate gadget-urile de ultimă generaţie ar putea lua locul jucăriilor convenţionale. 


De aceea, consider că magazinul virtual EduClass.ro este mai mult decât mi-aş putea dori. Procesul de achiziţionare a unor produse este foarte simplu şi la îndemâna oricui. Produsele sunt adăugate în coş printr-o singură apăsare de buton, plata se poate face prin virament (ordin de plată), numerar (la sediul EduClass) sau cu cardul bancar (de asemenea la sediul EduClass). Promoţiile se ţin în lanţ, iar preţurile sunt rezonabile. Mai mult de atât, comenzile care depăşesc suma de 200 lei beneficiază de transport gratuit în toată ţara. Aşadar, voi ţine cont de alegerea acestui magazin atunci când voi fi părinte şi mă voi gândi întotdeauna la modalităţile cele mai bune pentru a stimula creierul copilului meu.

Un comentariu:

  1. Părinţii mei au făcut tot posibilul să îmi dea doar ce au avut mai bun, iar jucăriile pe care le-am avut pe atunci şi-au adus şi ele contribuţia în persoana care sunt astăzi jucarii educative

    RăspundețiȘtergere