miercuri, 8 octombrie 2014

Oringo - doar ce este mai bun pentru clienţi

Foarte mulţi cumpărăm lucruri fără să ştim motivele pentru care o facem. Ne trezim cu un obiect în mână, dar noi habar nu avem pentru ce l-am luat şi cum am putea să îl folosim. Eu unul nu pot să îi înţeleg pe oamenii care îşi cumpără telefoane sau tablete an de an. Ei vin cu motive impertinente, principala idee fiind aceea că îşi permit şi că pot. În proporţii mari pare corect! Dacă poţi şi îţi permiţi, păi cumpără-ţi, frate! Dar tot nu m-am lămurit în privinţa beneficiilor. Am auzit despre o grămadă de cazuri în care oamenii îşi cumpărau tablete de ultimă generaţie, dar habar nu aveau ce să facă cu ea. Ca să te joci pe ea, poţi la fel de bine să îţi cumperi o tabletă la fel de performanta, la un preţ redus. Pe acea tabletă poţi să te joci, să asculţi muzică sau să te uiţi la filme la fel de bine ca pe o tabletă de 2.000 RON. De ce nu? Poate chiar să comunici cu prietenii pe internet..Eu mă descurc foarte bine de vreo un an şi jumătate cu tableta pe care o am, deşi nu neg, parcă a venit vremea să o schimb cu ceva mai bun. În orice caz, înainte să cumpăr ceva mă asigur că am verificat toate detaliile şi ştiu beneficiile produsului cumpărat. În cele din urmă, caut ceva performant, dar la un preţ accesibil.


Dacă v-aţi hotărât să vă cumpăraţi tableta cu ecran 7" la care visaţi de mult sau pur şi simplu vă uitaţi după o tableta Evolio, vă recomand să accesaţi site-ul magazinului online Oringo. Pe lângă faptul că puteţi achiziţiona de acolo cele mai noi modele de produse electronice, vă puteţi informa totodată despre specificaţiile şi beneficiile deţinerii unei tablete cumpărate din magazin. Desigur, tableta este doar un exemplu, deoarece pe Oringo puteţi cumpăra mai mult decât o tabletă.

Nu judeca niciodată marfa după ambalaj! Este o vorbă din străbuni şi a avut întotdeauna succes printre oameni. Acest parteneriat dintre omenire şi tehnologie ne permite să dezvoltăm nivele noi de intelectualitate, întrucât doar prin înţelegerea anumitor aspecte tehnice putem să fim cu adevărat convinşi de motivele pe care le avem atunci când dorim să cumpărăm un gadget. Spre exemplu, beneficiile deţinerii unei tablete cumpărate de pe Oringo sunt foarte multe. În primul rând putem observa faptul că acest magazin promovează doar produsele de ultimă generaţie, acesta fiind un beneficiu major în ceea ce priveşte posibilii clienţi. Trebuie apreciat şi pusă sub lumina reflectoarelor această varietate de produse pot funcţiona cu uşurinţă în reţeaua 4G. Nu trebuie să neglijăm nici reţeaua 3G, însă foarte multe electronice au făcut pasul cel mare către 4G, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Prin intermediul reţelelor 3G şi 4G putem comunica cu prietenii noştri cei mai buni chiar şi din pădure, testat! Aşa cum povesteam în articolul anterior, tot despre Oringo, eu am fost cu tableta mea într-o pădure din apropiere. Mi-am activat internetul la viteze 3G şi am început să mă bucur de o experienţă minunată de navigare pe internet la viteze impresionante. Mi se pare ok să poţi să fii în contact cu toţi cei la care ţii, chiar şi la mare distanţă de oraş sau de zona în care îţi petreci cel mai mult timp. Nu ştiu dacă prin acest argument v-am convins total, dar trebuie ca lumea să înţeleagă în sfârşit că foarte mulţi promit marea cu sarea, pe când doar câţiva promit calitatea şi profesionalismul căutat de mulţi.

Un comentariu:

  1. Vreau o tableta noua neaparat! Am avut una Allview si am fost tare dezamagita... i am facut cadou surorii si s a stricat din senin, facea mereu probleme. Acum am un Asus de care sunt foarte multumita, dar nu as spune nu la ce ai prezentat tu! :)

    RăspundețiȘtergere