vineri, 17 octombrie 2014

Recenzie cremă de păr Osis+ Schwarzkopf


Ok, deci luna aceasta m-am îndrăgostit de un produs nou pentru păr. Acesta se numeşte Osis+ Flexwax şi este pe departe cel mai bun produs pentru păr pe care l-am putut avea vreodată. Atât eu, cât şi cei din jurul meu, mi-au spus că am făcut o alegere foarte bună alegându-l. Este vorba de o ceară de păr care oferă o fixare super puternică şi nu schimbă aspectul părului. Trebuie să menţionez faptul că de fiecare dată când deschid capacul recipientului şi inspir puţin, mirosul minunat mă învăluie şi mă hipnotizează. În ceea ce priveşte ceara, o ador! Înainte să fac comanda primelor mele produse de pe Aoro, m-am uitat foarte mult timp pe Youtube şi pe site-urile oficiale pentru a căuta mai multe detalii despre produse. Osis+ m-a captivat! O folosesc de fiecare dată înainte să plec la liceu, întrucât mă ajută să îmi aranjez părul aşa cum îmi doresc şi îl menţine în poziţia respectivă pe durata întregii zile. Interesant este faptul că, deşi este o ceară de păr, nu este ca oricare alta. Mai deţin o ceară de păr de la Garnier, însă nu m-a impresionat. Crema de par Schwarzkopf Osis+ este mai mult o cremă care nu oferă o strălucire puternică părului şi nu provoacă mătreaţă. Caut de foarte mult un astfel de produs care să nu îmi afecteze scalpul şi să nu îmi îngraşe părul. Acest produs nu lasă urme grase şi este foarte bun pentru fixare. Uneori cred că este mult mai bun decât fixativul.


Partea cea mai bună la această cremă este aceea că poţi să îţi rearanjezi părul şi să rămână încă fixat, chiar şi după câteva ore bune de la utilizarea ei. Deşi este indicat să fie folosită o cantitate suficientă de cremă, ceea ce ar însemna o bobiţă, eu folosesc mult mai puţin şi am parte de acelaşi efect. Schwarzkopf a realizat una dintre cele mai bune şi uşor de folosit creme, potrivită pentru toate tipurile de păr. Un alt aspect pozitiv al cremei ar fi acela că poate fi îndepărtată cu uşurinţă prin spălare. În cele din urmă trebuie să menţionez faptul că este foarte rezistentă împotriva umezelii. Vă recomand cu încredere această ceară pentru păr şi totodată vă sugerez să o cumpăraţi de pe Aoro.ro.


Comparativ cu fixativul pe care l-am folosit în trecut şi toate celelalte geluri de păr, această ceară este mai mult decât aş fi putut să mă aştept vreodată. De foarte multe dăţi m-am confruntat cu mătreaţă şi un aspect neplăcut al părului, datorită produselor de calitate proastă. Astăzi pot să recunosc faptul că nu am avut un produs mai bun pentru păr decât Osis+ Flexwax. Preţul este unul foarte accesibil, iar cantitatea asigură necesarul a cel puţin trei sau patru luni. Este o inovaţie în lumea produselor pentru păr, datorită formulei sale care permite părului să aibă un aspect natural chiar şi după utilizarea cremei. Şi pentru că cu toţii suntem preocupaţi de mirosul părului, această cremă nu provoacă un miros neplăcut. Testat, după 4 zile în care am folosit de două ori crema, părul meu a rămas relativ curat, ceea ce înseamnă că nu a căpătat un miros neplăcut.

Un comentariu:

  1. Si eu foloseam in trecut crema pentru fixare dar mie imi incarca parul . Am platasat deja o comanda pe Aoro pentru aceasta pentru ca m-a convins descrierea ta. Abia astept sa o testez.

    RăspundețiȘtergere