vineri, 3 octombrie 2014

Review Cuba Red for Men

Salutare tuturor! Săptămâna aceasta a venit, în sfârşit, pachetul cu toate produsele comandate de mine de la Aoro. Sunt foarte mulţumit de ele! Astăzi aş dori să vă prezint unul dintre produse, întrucât mi-am dorit cu ardoare să îl deţin. Este vorba de parfumul Cuba Red for Men. Parfumul vine într-o cutie originală şi foarte simpatică, din punctul meu de vedere. Aspectul sticluţei este foarte amuzant, având forma unui trabuc cubanez. Până şi textura sticlei este asemănătoare cu un trabuc. În orice caz, vreau să vă spun câteva lucruri despre el. Parfumul este cumpărat de pe Aoro.ro, fiind un recipient de 100ml, având preţul de numai 34 RON. Compoziţia acestui parfum este interesantă. De ce am dorit să îl cumpăr? Citind despre compoziţie, am realizat că a fost folosit şi tabac, aspect care mi-a stârnit curiozitatea. Ok, dar una este să citeşti şi alta este să simţi. Vă spun cu toată sinceritatea că are un miros nemaipomenit. Este un miros unic şi plin de rafinament. Acest parfum are ceva special ce oferă carismă purtătorului. Pe mine m-a copleşit! Miroase foarte frumos, de aceea am ajuns la concluzia că îmi oferă eleganţă şi distincţie.


Referitor la persistenţă şi intensitate, dragii mei prieteni, vă asigur că nu o să aveţi probleme. Eu l-am folosit ieri când am mers la liceu şi am realizat faptul că după câteva ore încă îi mai simt mirosul. Este unul dintre acele parfumuri pe care îl mai simţi chiar dacă nasul s-a obişnuit deja cu el. Acest aspect m-a mirat foarte mult la gama de parfumuri Cuba. Are o aromă dulce la bază, dar nu este ceva greţos. Mi se pare numai bun pentru activităţile de zi cu zi. Cu toate acestea, Cuba Red for Men îmi lasă impresia că este făcut special pentru perioada vacanţei de vară. În orice caz, eu îl voi folosi toamna aceasta, heh!


Pe Aoro.ro acest parfum a fost evaluat de 23 clienţi, 3 stele din 5 la fiecare categorie a rating-ului. Consider că a fost evaluat puţin incorect, în ideea că eu i-aş oferi măcar 4 stele. Adevărul este că nu reprezintă parfumul perfect, însă este foarte bun şi cred că s-a descurcat mai bine decât aş fi crezut. Mirosul acestor parfume variază, acestea fiind concepute special pentru clienţii care adoră mirosurile orientale, dar şi cele fresh. Dacă ar fi să îmi exprim opinia faţă de acest parfum într-un singur cuvânt, cred că acel cuvânt ar fi unicitate. Credeţi-mă pe cuvânt când vă spun că îţi rămâne impregnat în nări mult timp după ce îl miroşi, excitând orice părticică a căilor respiratorii cu mirosul deosebit.


Ce să vă mai spun? Raportul calitate-preţ este unul minunat, întrucât nu regret achiziţia şi îmi place la nebunie aspectul. Iniţial îmi imaginasem că este niţel mai mic recipientul, dar, evident, m-am înşelat. Doresc să le mulţumesc celor de la Aoro pentru pachet şi aş dori totodată să anunţ că voi mai avea în curând şi alte recenzii asupra celorlalte produse cumpărate. Postarea viitoare va fi despre o ceară de păr pentru bărbaţi, pe care o ador.

4 comentarii:

  1. Am si eu un parfum Cuba pentru femei cu sclipici in el si il ador! L-am purtat toata vara si mai trag putin de el si acum!!

    RăspundețiȘtergere
  2. oo ce fain... trebuie sa il cumpar si sotului

    RăspundețiȘtergere
  3. am vazut acelasi parfum prin dm si era cam 45 lei, dar in conditiile in care la aoro platesti si transportul, tot pe acolo vine. si mie mi-a placut acest parfum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant parfum si pretul mi se pare incredibil de mic. Multumim Aoro pt produsele oferite :0

    RăspundețiȘtergere