sâmbătă, 25 octombrie 2014

Saturday night post

M-am gândit foarte serios în ultima perioadă asupra viitorului meu în ceea ce priveşte partea profesională a vieţii mele. Dacă iniţial mi-aş fi dorit să devin un doctor şi să operez oameni sau să devin medic pe front, astăzi opţiunile mele s-au micşorat şi au devenit din ce în ce mai sigure. În urma unor discuţii pe care le-am avut cu bloggeriţa Loredana Vlăescu (BlogcuLore), ea mi-a spus că studiază jurnalismul. Eu, pe de altă parte, sunt încă la liceu, dar urmez profilul umanistic. Dacă a fost o coincidenţă sau nu, sunt la filologie - jurnalism şi a început să îmi placă din ce în ce mai mult ideea că aş putea să am un viitor în media sau în presa scrisă. Întotdeauna mi-a plăcut să vorbesc şi să scriu, iar acum că anii de liceu nu mai sunt de partea mea, a trebuit să mă gândesc foarte bine în legătură cu următorul pas pe care îl voi face după terminarea clasei a XII-a.

Pe de altă parte, un alt gând care mă tulbură este venirea iernii. Deşi este abia sfârşitul lunii octombrie, frigul este aproape insuportabil. Mi-am imaginat preţ de câteva clipe cum ar fi să locuiesc într-o ţară unde este cald mai tot anul. Nu ştiu cum m-aş putea acomoda, întrucât nu mă împac prea bine nici cu temperaturile ridicate. Totodată, cu venirea iernii vin şi veştile bune. Tot mai mulţi sponsori şi parteneri au început să apară, întrucât Black Friday se apropie, iar magazinele caută să aibă parte de cât mai multă publicitate. În orice caz, mie îmi convine, atâta timp cât îmi primesc recompensa. Şi nu mi-aş dori să închei altfel această postare decât prin anunţarea unei mici victorii. Toamna aceasta am participat la "Toamna Bloggerilor 2014", competiţie special organizată pentru bloggeri, pe BlogAwards.ro. Din păcate am reuşit să particip doar la două campanii, însă la una dintre ele am câştigat deja. Aştept să aflu şi notele de la cea de-a doua campanie, deoarece sunt nerăbdător să aflu dacă am câştigat şi un al doilea premiu.

Ce premiu am câştigat? Dacă asta vă întrebaţi, vă pot spune cu multă fericire că am câştiat un aparat foto (exact ce îmi doream de foarte mult timp) Canon IXUS 132. Iniţial nu îmi dădeam prea multe şanse la câştigarea unui premiu, întrucât ceilalţi participanţi aveau note mult mai mari decât mine, însă se pare că sponsorii au dorit să evalueze din nou articolele participante şi au considerat că merit să câştig măcar un premiu, la fel ca mulţi alţii. Ar fi fost super ca aparatul foto să fi fost mai mare, aşa cum mi-aş fi dorit eu, dar hei! Unde mai faci că l-am câştigat pentru câteva ore de muncă... ce motiv aş avea să mă plâng? Premiul este premiu!

Un comentariu:

  1. Te felicit pentru castigarea premiului si iti urez succes in viitor, orice optiune vei avea pentru facultate! :)

    RăspundețiȘtergere