luni, 9 iunie 2014

La cine apelezi când nu ai destulă lumină?

Ai mei părinţi au cumpărat în urmă cu vreo doi sau trei ani un sistem audio pentru computer, fiind un sistem special conceput pentru jocurile de pe computer, având nişte luminiţe pentru a spori efectul de realitate al jocului. Luminiţele se colorează în funcţie de scena în care te afli cu personajul. Desigur, sistemul este la fel de bun şi pentru iluminat, dar lumina nu bate chiar atât de departe pe cât mi-aş dori.

Cu aceeaşi problemă s-a confruntat şi tatăl meu pe când încă deţinea o maşină. Mica lampă pe care tata o folosea pentru a-şi face puţină lumină în portbagaj pe timp de noapte, existând situaţii în care stâlpul de pe stradă nu funcţiona, nu era tocmai ce şi-ar fi dorit el. Lumina era slabă, iar el era nevoit mai mult să bâjbâiască după trusa de unelte din portbagaj. Nu de puţine ori se plângea de vechea lui lampă şi spunea că şi-ar dori cu ardoare o lampă cu led. Ce să-i faci? Bani nu prea sunt, iar magazinele dacă pun spre vânzare asemenea obiecte, fie le umflă preţul, fie sunt cam la fel de ineficiente ca vechea lampă a tatălui meu.

Totuşi, într-o zi ne-am decis să aruncăm o privire pe internet. La fel ca în alte cazuri, internetul s-a dovedit a fi mult mai darnic decât magazinele tradiţionale... pentru că ştiţi şi voi, preţurile sunt mult mai mici pe internet decât în realitate. De ce?! De ceeeeee!?

Navigând pe internet am reuşit să găsim site-ul celor de la Lincos. Aceştia promit nişte produse de o calitate extraordinară, având un raport calitate - preţ foarte bun. Accesarea meniurilor de pe pagină se face foarte uşor, iar aspectul este unul foarte primitor. Pe mine, trebuie să vă spun, m-au încântat produsele afişate pe pagină, încât am ajuns la concluzia că ar trebui să îl învăţ mai bine pe tatăl meu ce înseamnă să navigheze pe internet, astfel încât să poată să îşi facă şi el cumpărăturile online. Cât de super ar fi, nu-i aşa? Lui îi trebuie foarte multe unelte, neavând niciodată prea multe pentru ce îi trebuie lui. Tata, cel mai mare meşter al secolului 21 are nevoie de foarte multe unelte pentru a-şi completa inventarul.

Şi iată, cam astfel am reuşit să îl iniţiez şi pe tata în lumea aceasta a internetului, învăţându-l cum să finalizeze cu succes o comandă. Cam sceptic pe la început, dar ca orice învăţăcel, am reuşit în cele din urmă să îl conving că "shopping-ul" online este mult mai eficient decât cel din magazinele obişnuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu