vineri, 6 iunie 2014

Vine vacanţa?

Ok, să vă spun? Să nu vă spun? Dar mai bine vă spun. Cred că v-am explicat mai de mult cum că îmi doresc cu ardoare să mă angajez pe timp de vară. Ei bine? Iată că în decursul acestei săptămâni obositoare mi-am făcut şi puţin timp pentru mine, timp pe care l-am folosit în conceperea CV-ului perfect. După multe retuşări, CV-ul meu a prins culmile perfecţiunii, în viziunea mea, desigur. 

Deci, oare vine vacanţa? Ei bine, eu încă nu sunt sigur de asta. Pe de o parte îmi doresc cu ardoare să nu mă mai trezesc dimineaţa ca să mă duc la liceu, dar pe de altă parte sper să mă angajez, astfel fiind nevoit să mă trezesc zilnic, respectând un anumit orar, pentru a mă duce la muncă. În acest mod voi fi cât mai departe de casă întreaga vară. Îmi doresc cel mai mult să îmi petrec timpul în afara casei.

În plan secundar, fratele meu pleacă în Grecia, de asemenea şi el cu munca. O să îmi fie foarte dor de el, trebuie să recunosc asta, dar cred că după prima lună o să îmi treacă. Ca să îmi uşurez situaţia şi să mă eliberez de dorul pe care o să i-l port, am decis să citesc ceva pe timp de vară. Poate Biblia, cine ştie?


Şi ce alt mod de a sărbători timpul liber poate să mai existe dacă nu prin plimbarea în aer liber? Mi-am propus ca în momentul în care o să am ocazia, să ies în oraş şi să mă plimb, poate să citesc ceva în parc, să ascult muzică la Mp3 player şi să cutreier oraşul în lung şi în lat. Cam asta o să fie vara mea. Sper că o să aveţi o vară/vacanţă pe cât se poate de frumoasă şi plină de peripeţii amuzante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu