joi, 12 iunie 2014

Relaxare în stil boieresc

Ştiaţi că un scaun cu masaj nu costă prea mult? Ei bine, eu nu ştiam până când nu am aflat de la un prieten de-al meu. În urmă cu doar câteva săptămâni, mergând prin oraş şi trăncânind cam despre tot ce ne trecea prin cap, venise vorba şi de scaune care fac masaj... printre altele! Mă gândeam cum ar fi să ajung de fiecare dată acasă, istovit şi fără vlagă şi să mă aşez pe un asemenea scaun. Ar fi o experienţă dată naibii! De ce spun asta? Întotdeauna caut beneficiile unui lucru, iar masajul oferit de un asemenea scaun este mai mult decât perfect. Mai ţineţi minte momentele alea din copilărie când mama vă legăna pe picioare pentru a vă adormi? Ei bine, imaginaţi-vă această senzaţie amplificată de o mie de ori.

Preţurile? Preţurile unor asemenea scaune sunt foarte accesibile chiar şi pentru buzunarele unui om de rând. Un astfel de scaun care poate să ajungă până la 3.700 de lei poate fi cumpărat cu uşurinţă din economiile pe patru luni. Nu este cine ştie ce lux pe care să nu ni-l putem permite, doar că banii fug de fiecare dată în alte locuri, lăsând astfel o gaură foarte mare în contul familiei. Deh, poate fi cineva de învinovăţit într-o asemenea situaţie?

Am testat un astfel de scaun în urmă cu doar doi ani la un magazin de specialitate dintr-un mall. Senzaţia de relaxare provocată este genială! Dar cu toate acestea, este puţin jenant în acelaşi timp. De ce? Oamenii tot trecând prin zonă, nu evitau să nu arunce o privire mai ciudată către mine. Vă daţi seama că este puţin jenant să vezi cum toată lumea se holbează la tine ca şi cum te-ai fi îmbarcat pe o navă extraterestră. În aceste condiţii, consider că este minunat să fii posesorul unui astfel de scaun, fără să mai fii nevoit să înduri privirile ciudate ale oamenilor, având tot confortul la tine acasă.

Cum vă puteţi asigura acest confort? Foarte simplu! Intraţi pe internet şi căutaţi site-ul Masatto. Acolo o să găsiţi cele mai imbatabile oferte în materie de scaune care fac masaj. Au de toate! De la scaune medicale până la scaune terapeutice, găsiţi o gamă largă de astfel de produse, având un raport calitate-preţ excepţional. Produsele sunt afişate încă de pe prima pagină, plus beneficiile achiziţionării unui astfel de scaun... şi între noi fie vorba, beneficiile acestea parcă nu se mai termină! Voi ce mai aşteptaţi?

2 comentarii: