joi, 5 iunie 2014

The Walking Dead Sezonul 1, Episodul 2

Cel de-al doilea episod din serial a fost puţin plictisitor, asta după părerea mea, dar noile personaje care sunt prezentate în urma acţiunilor luate de Rick în primul episod, sunt geniale! Deşi sunt la zi cu episoadele, şi să fiu sincer, aştept cu nerăbdare sezonul 5, nu mă pot sătura să mă uit din nou şi din nou la fiecare sezon. După ce Rick află că în apropiere se află un supravieţuitor, acesta este contactat printr-o staţie radio din interiorul tancului în care se ascundea. Cel cu care vorbise era Glenn, iar modul în care acesta îl îndrumă pe Rick în locul în care se afla el, vă spun, este nemaipomenit.

Deşi mă aşteptam ca situaţia să fie una mult mai liniştită, în momentul în care Rick se întâlneşte şi cu restul grupului condus de Glenn, problemele încep să apară. Andreea, cea mai impulsivă membră a grupului, îl ameninţă pe Rick cu moartea încă din prima clipă în care acesta intră în clădirea în care se afla restul grupului. Pe de altă parte, Merle, un rasist fără scrupule, se afla în tot acest timp la nivelul superior al clădirii, trăgând cu o puşcă în hoarda de morţi vii. Se distra de minune făcând asta, fiind sub influenţa drogurilor, însă fără să îşi dea seama că zgomotul provocat atrăgea din ce în ce mai mult hoarda spre clădirea în care se aflau.


Comportamentul agresiv al lui Merle îl obligă pe Rick să ia măsuri disperate, imobilizându-l pe acesta. Odată ce Merle se afla în "siguranţă", Rick caută împreună cu restul grupului o modalitate prin care să poată să scape şi să ajungă la tabăra oamenilor, fără să fie văzuţi de morţii vii. Planul pus la cale de Rick se dovedeşte a fi eficient, cel puţin până când începe ploaia. Venirea ploii reprezintă un moment de intensitate maximă deoarece Rick şi Glenn fug pentru a-şi salva vieţile, aceştia aflându-se în mijlocul hoardei de morţi vii. De îndată ce Rick şi Glenn reuşesc să salveze şi restul grupului din clădirea care se afla deja sub dominaţia morţilor vii, Merle devine din ce în ce mai disperat şi caută să se elibereze din cătuşe, întrucât T-Dogg scapă cheia de la cătuşe într-o conductă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu