vineri, 11 iulie 2014

Meşterul după scule se cunoaşte

Arătaţi-mi voi un om de casă care să nu deţină o bormaşină... în cazuri mai speciale se poate vorbi la plural, bormaşini. Eu văd o foarte mare utilitate în aceste scule, întrucât reprezintă cel mai performant echipament pe care ar trebui să îl aibă un meşter. Desigur, trusa cu scule, pe care o are un meşter mereu cu el, nu trebuie să ducă lipsă de şurubelnite, ciocan, cleşte, chei, patent şi aşa mai departe. Nici sculele care nu funcţionează pe curent electric nu ar trebui uitate, fiindcă una peste alta, de la ele am pornit cu toţii.

Am un respect deosebit faţă de bormaşină, fiind una dintre cele mai eficiente scule pe care am reuşit să o întâlnesc până acum. Tatăl meu s-a folosit foarte mult de bormaşina lui atunci când a trebuit să facă instalaţia electrică a casei. Ba dădea găuri prin plafon, ba dădea găuri în perete... dar credeţi-mă că termina într-un timp record întreaga operaţiune, fără prea mult deranj, fără ajutor. Atunci când a trebuit să pună tabla pe casă, aceeaşi poveste. S-a folosit de un tăietor de tablă pentru a termina totul în timp util, deşi pentru acoperiş a avut nevoie de ajutor.

Un mare impediment, pentru tatăl meu, atunci când a trebuit să cumpere aceste scule, a fost acela că nu aveam internet în acea perioadă pentru a se orienta şi în mediul virtual în vederea achiziţionării bormaşinii şi celorlalte scule electrice. Bormaşina este destul de veche şi uzată, dar funcţionează foarte bine pentru vechimea ei. Ce mai contează aspectul atunci când un lucru funcţionează foarte bine? Unii poate că sunt mai fiţoşi de fel... nu şi tatăl meu! Revenind la ideea cu internetul, poate că ar fi fost mult mai bine dacă şi-ar fi achiziţionat de pe internet sculele, întrucât sunt mult mai ieftine şi au o calitate superioară faţă de calitatea sculelor pe care le găsim în oraş, în piaţă sau la magazinele din domeniu.

Din fericire astăzi există mai multe astfel de site-uri care pun la dispoziţia clientului o gamă largă de scule electrice, având un raport calitate-preţ net superior faţă de cele cumpărate în afara mediului virtual. Vedeţi? Acesta este motivul pentru care am fost întotdeauna de acord cu cumpărăturile online. Un site foarte bine aranjat, elegant şi primitor pentru navigatori este şi insatermscule.ro, site unde ai de unde să alegi ce-ţi trebuie pentru a deveni meşterul care să provoace invidie. Ce m-a atras pe mine la acest site din postura mea de vizitator? Revin la aspect, factor care mă conduce la ideea că o firmă care se respectă şi impune respect, în aceeaşi măsură, este foarte ordonată şi grijulie cu imaginea ei.

Pagina web a celor de la insatermscule.ro este foarte bine structurată, făcând navigarea uşoară şi plăcută în acelaşi timp. Categoriile şi informaţiile puse la dispoziţia clientului sunt mai mult decât mi-aş fi dorit să văd la un magazin de specialitate. Preţurile sunt foarte avantajoase, sculele nu sunt nişte chinezării (nu că nu ne-am fi obişnuit cu astfel de scule) care să promită marea cu sarea şi totuşi să pice testul rezistenţei după doar câteva utilizări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu