sâmbătă, 26 iulie 2014

The Walking Dead sezonul 1, episodul 3

Hei, după o lungă perioadă de timp în care nu am mai postat nimic despre The Walking Dead, am revenit în sfârşit cu o recenzie asupra celui de-al treilea episod al primului sezon. Întreaga acţiune ia o cu totul altă întorsătură atunci când Rick decide să se alăture grupului din Atlanta. Plecând spre tabără se putea observa un sentiment de vinovăţie pe chipurile tuturor, fiind "acompaniaţi" de frica faţă de fratele mai mic al lui Merle, Daryl Dixon, ştiind că îşi va ieşi din fire atunci când ar fi trebuit să afle despre ce s-a întâmplat înapoi în oraş. Ajuns la tabără, Rick descoperă cu fericire că familia lui trăia şi că se află în siguranţă, fiind în preajma colegului său din departamentul de poliţie, Shane Walsh.

Opinia mea personală asupra acestui personaj nou, şi anume Daryl Dixon, este una pe cât se poate de succintă. Nu se putea să existe un actor mai bun pentru acest rol, Norman Reedus aducând la viaţă acest rol, devenind unul şi acelaşi cu Daryl. Daryl Dixon este al doilea actor preferat al meu, pe primul loc aflându-se Andrew Lincoln (Rick).


În urma confruntării dintre Daryl, Rick şi Shane, noul conducător al grupului, şi anume Rick, decide că trebuie să se întoarcă după Merle în Atlanta pentru a-l elibera, în speranţa că încă era în viaţă. Deşi Shane se arată evident împotriva acestei idei sinucigaşe, Glenn, T-Dogg, Rick şi Daryl pornesc din nou spre Atlanta, împotriva voinţei familiei lui şi a celorlalţi supravieţuitori. Pe lângă misiunea de salvare a lui Merle, Rick îşi impune să meargă şi să recupereze rucsacul cu arme şi muniţie pe care l-a scăpat în timp ce încerca să evite hoarda de morţi-vii (primul episod), din preajma tancului de armată.

Aici lucrurile nu se întâmplă întocmai precum şi-ar fi imaginat Rick că o să se întâmple. Supravieţuitorii din Atlanta se întâlnesc cu o bandă de cartier care era în căutare de resurse, având în acest fel o confruntare violentă. În urma confruntării, Glenn este răpit, însă unul dintre membrii bandei este rănit de către Daryl, încasând o săgeată în picior, Daryl fiind un foarte bun arcaş, vânător şi urmăritor, iar un altul este lăsat în urmă de cei mai în vârstă, fiind astfel la mila grupului de supravieţuitori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu