miercuri, 2 iulie 2014

Nuntă de sezon

Vara este cel mai potrivit anotimp de a încheia jurămintele în faţa altarului faţă de persoana iubită. Este de la sine înţeles că temperatura, verdeaţa şi timpul liber creează o atmosferă plăcută pentru toţi participanţii. Desigur, eu ador toamna şi mi-aş dori să trec prin acea etapă din viaţă (când va veni vremea), în care voi fi nevoit să îmi declar iubirea şi loialitatea faţă de partenera mea, pe o perioadă tomnatică în capitală sau undeva la munte. Şi oraşul meu este bun pentru un astfel de eveniment, însă, consider eu, este cam micuţ şi nu are ceea ce mi-aş dori eu.

La o mică-mare căutare pe Google, vă spun sincer că poţi găsi cele mai bune restaurante care să vă ajute să găzduiţi evenimentul vieţii voastre. Este vorba de doar câteva cuvinte cheie: restaurante Bucureşti, restaurante nunţi. Există sute de restaurante care pot oferi de la spectacole care să rămână întipărite în mintea omului pentru toată viaţa, până la petreceri la piscină sau chiar petreceri tematice. Am avut de foarte multe ori oportunitatea de a participa la nunţi, însă am refuzat în mod politicos, întrucât nu mă atrag prea mult acest tip de petreceri.

De apreciat un punct forte la restaurantele româneşti, primeşti foarte multe oferte cu serviciile care intră în aceste pachete speciale, la un preţ super avantajos. Deşi este criză, unele afaceri trăiesc încă foarte bine, planificând cu foarte multă atenţie "strategiile" pentru "joc". Măcar cu atât să ne bucurăm şi noi, românii, că avem restaurantele la fel de bune ca ţările din Occident. Hotelurile sunt cam slăbuţe, dar standardele restaurantelor sunt la fel de impunătoare ca acele restaurante din Statele Unite ale Americii. Deci, eu cu siguranţă o să îmi fac nunta în România, pe lângă faptul că vreau să mă însor cu o româncă şi vreau să participe şi rudele mele la nuntă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu