luni, 31 martie 2014

Spring giveway #2

Se pare că nu am reuşit să dau drumul concursului surpriză de care vă spuneam ieri, de aceea cred că ar trebui să o fac astăzi. Dat fiind faptul că nu prea am avut timp, vă rog foarte mult să nu îmi purtaţi pică, totul se remediază, heh!

Astăzi avem un nou colaborator care pune la bătaie un voucher în valoare de 40 RON pentru cărţi. Despre ce este vorba? O bine cunoscută librărie online, care vă pune la dizpoziţie cărţi online, vă invită să le luaţi voucherul! Ce trebuie să faceţi? Este foarte simplu!

1. Asigură-te că eşti abonat pe GFC-ul (Google Friend Contact) blogului.
2. Distribuie această postare pe Facebook/Twitter.
* Distribuirile care nu au vizibilitatea setată pe "Public" nu vor fi luate în considerare.
3. Scrie un comentariu în care să abordezi una dintre următoarele teme, însoţite la final de linkul către distribuire şi numele prin care te-ai abonat în aplicaţia GFC. Temele sunt: cartea mea preferată; motivul pentru care citesc; ce carte vreau să achiziţionez cu voucherul şi de ce. Puteţi aborda orice temă, cu singura condiţie să scrieţi doar pentru una singură.
4. Succes!

Câştigătorul va fi ales în funcţie de comentariul care mi-a plăcut cel mai mult. Criteriile de jurizare vor fi: creativitatea, respectarea normelor gramaticale şi de punctuaţie, originalitatea. Totodată trebuie să menţionez că un comentariu bun trebuie să aibă peste 2-3 propoziţii.

9 comentarii:

  1. Hihi, asta e un premiu pe care-l vreau ! :D

    Imi doresc voucherul pentru ca ador sa-mi cumpar carti noi si sa le stiu ale mele, chit ca le imprumut dupa aceea. De la mirosul lor de cerneala pana la paginile neatinse, toate ma fascineaza. Nu stiu exact ce as cumpara, in general cumpar carti la intamplare, ca sa aflu mai apoi daca ma atrag sau nu. Cu siguranta ma atrage categoria de Beletristica, dar nu am o preferata anume...
    Am citit multicel, dar obisnuiam sa citesc doar romane si atat. Am descoperit apoi cartile politiste, de care m-am indragostit... Cred ca la momentul actual cel mai mult m-a suprins o carte micuta, numita "Diabolicele" de Boileau-Narcejac. Nicio carte nu m-a tinut asa in suspans, pana la ultimele randuri am savuat-o fara sa pot deslusi misterul.

    Cert e ce nu e niciodata "prea mult" cand vorbim despre lectura.

    Nume Fb, Gfc Loredana Vlaescu
    Share:
    https://www.facebook.com/loredanavlaescu/posts/654091874637864?stream_ref=1

    RăspundețiȘtergere
  2. heeey! ce concurs super. tot ce tine de carti e perfect pentru mine. Pai cu voucherul as vrea in primul rand sa iau cartea "Lupta celor noua", pentru ca am primele doua volume ale seriei si aceasta e a treia. Apoi ramane de vazut ce mai adaug din diferenta. :D:D

    GFC: Cherry queen
    link: https://www.facebook.com/diana.relly/posts/616540591759737?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt o grafomană şi o mare cititoare de cărţi (în special romane şi volume de poezii). Astfel îmi creez o lume unde îmi pot consuma stările de visare la maximum, pot găsi definiţii noi a tot ce există în mine, în ceilalţi sau în univers. Iubirea de cărţi (pe lângă cea a celor dragi) mă ajută să-mi păstrez echilibrul într-o lume tot mai mult în derivă ...
    GFC: Ania Vilal
    Share public pe profilul Lavinia Alexa: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=422739067863703&id=100003828414305&stream_ref=10
    Mulţumesc anticipat pentru atenţie şi multă inspiraţie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt de principiu ca bunurile materiale se pot pierde, dar lucrurile invatate de-a lungul vietii vor constitui cea mai de pret comoara.Dorinta mea este sa ii cumpar baietelului meu cu acest voucher,cartile lui preferate.Cu toate ca are doar 3 ani este entuziasmat de fiecare data cand primeste cate o carticica si ma urmareste atent cand ii dau explicatii. Povestile au fost pe nedrept uitate,sau rolul lor in dezvoltarea copilului este complet ignorat. Cand ii citesc povestea de seara exista un moment de tandrete care merită savurat cu toata fiinta. Atunci se creeaza intre noi acea legatura speciala dintre doi oameni care traiesc aceleasi senzatii, au aceleasi sentimente si isi imagineaza aceleasi scenarii.Momentul povestii este unul special si poate sa se pastreze peste ani, cand nu va mai fi nevoie de povesti, dar va fi nevoie de discutii ca intre prieteni.In concluzie,as dori aceste carti deoarece este bine pentru copilul meu sa cunoasca si povestile clasice dar si pe cele noi, care sunt si ele interesante, altfel risca sa se plictiseasca si chiar sa isi piarda mai tarziu interesul pentru lectura. Deschizand o carte, deschizi un taram al cunoasterii, al intrebarilor si raspunsurilor, al magiei si evadarii spre infinit.
    gfc Cristina Elena Antohe
    share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/617254758361016?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  5. Un concurs pentru cei ce iubesc lectura ! Multumim!

    Cartea mea preferata ramane "Winnettou", scrisa de Karl May. De ce aceasta carte? Poate pentru ca ea reprezinta legatura mea cu copilaria. Aceasta carte mi-a marcat copilaria si a ramas adanc intiparita in sufletul meu. Am recitit-o de atunci de vreo 4-5 ori. Acum l-am convins si pe fiul meu de 13 ani sa o citeasca. A ajuns la mijlocul primului volum. A venit intr-o dimineata la mine si mi-a multumit ca am insistat sa citeasca aceasta carte atat de captivanta. Am avut asa o satisfactie !!! O recomand tuturor, indiferent de varsta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. share: https://www.facebook.com/mihaela.hutu.7/posts/10200741870069498?stream_ref=1
      gfc: surasdesoare
      fb: Mihaela Hutu

      Ștergere
  6. Am citit si citesc mult,cred ca exprimarea,cultura generala o iei din aceste minunate insiruiri de randuri,foi dupa foi,pagini dupa pagini.Este o relaxare,o placere care ma face fericita,le ador,citesc tot ce-mi cade in mana,de la poezii,romane de tot felul. Cititul ramane pasiunea mea si aceasta pasiune vad ca o are si fiul meu,doar ca lui ii plac romanele politiste,de aventura .

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze ,GFC: Rotaru Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/555054784612976?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt ani de cand nu am mai citit o carte buna,politista,asa cum imi place mie,in schimb datorita copiilor mei am citit zeci de carti cu povesti unele pe care chiar nu le auzisem vreodata,acesta e motivul pentru care as folosi voucherul pentru a achizitiona si alte carti de povesti pentru a ne mari colectia si pentru a cumpara carti care dezvolta imaginatia si inteligenta copiilor .
    gfc: Ionica Mihai
    share : https://www.facebook.com/ioana.eu.98/posts/530797570372725?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere