sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Dexter - sezonul 1

Având în vedere faptul că am început să urmăresc serialul Dexter, de la primul episod până la ultimul, mi-am spus: "Hei, de ce să nu fac o nouă serie de articole pe blog în legătură cu asta?".
Desigur, nu voi face o recenzie asupra fiecărui episod dintr-un sezon, ci o recenzie asupra întregului sezon. Să începem!


Primul sezon al serialului este unul deosebit de bun. Încă din primul episod, telespectatorul este implicat în lumea fantastică a lui Dexter Morgan. Deşi m-aş fi aşteptat să dureze cel puţin două sau trei episoade până când acţiunea avea să se complice cât de cât, totul a venit ca un val imens de informaţii încă din primul episod. Pe parcursul sezonului apar indicii şi momente cheie care nu pun doar personajele într-o continuă luptă pentru a descoperi cine este făptaşul, dar de asemenea telespectatorii se afundă în acel strat de ceaţă format în urma vizionării episoadelor, o ceaţă a misterului. În ciuda faptului că Dexter este supus mai multor "probe" în care acesta trebuia să îşi păstreze calmul şi să aibă răbdare, momente în care părea că îşi va ieşi din minţi şi că va fi descoperit, acesta trece peste toate obstacolele, în cele din urmă ajungând să îl prindă pe criminalul care îşi transformase victimele în "piese de artă".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu