miercuri, 22 ianuarie 2014

Outfit #1

M-am tot gândit în ultima vreme să fac din ce în ce mai multe postări cu haine. Blogul este în continuare unul cu o nişă motivaţională (chiar dacă în ultima vreme am cam pierdut timpul şi nu am mai postat asemenea articole), însă mi-ar plăcea de asemenea să încep să postez şi puţin din fashion.
Pentru că afară încă este frig şi se pare că zăpada cea mare este pe cale să îşi facă simţită prezenţa, mi-am propus să vă prezint un mic set de haine care mi-au atras atenţia într-un mod plăcut.
Cum altfel să încep dacă nu prin prezentarea unui pulover simplu? Pe mine mă caracterizează simplitatea; nu mi-au plăcut niciodată hainele cu cine ştie ce accesorii pe ele sau mai ştiu eu ce tăieturi prin material. Având în vedere faptul că nu sunt un împătimit al sporturilor, aspectul acestui pulover inspiră un aer de sportiv, nimic prea exagerat, ceva foarte simplu şi frumos.


Următorul articol vestimentar de pe listă este paltonul. Normal, paltonul este articolul vestimentar preferat de mine. Nu ştiu de ce, cred că aţi observat asta şi din postările mai vechi, mi se pare că paltoanele conferă un stil aparte; face purtătorul mult mai elegant. Dacă acesta o fi adevărul, eu nu îl ştiu, dar rămân la ideea că fiecare bărbat trebuie să aibă măcar un palton în garderobă.


Şi ultimii, dar nu cei din urmă, pantalonii!
Pantalonii sunt cei mai importanţi în garderoba mea. Nu îmi (mai) permit să port pantaloni sau blugi largi. Nu ştiu despre voi, dar eu am fost puţin mai dolofan prin generală, iar hainele cumpărate la sfaturile părinţilor... nu, nu-i a bună! Pantalonii mereu mi-au creat un disconfort. După ce am slăbit aproape 20kg, am realizat faptul că sunt foarte slab, iar hainele acum nu îmi mai veneau. Şi acum dacă mă duc în oraş, trebuie să merg la o grămadă de magazine ca să găsesc o pereche de pantaloni care să mi se potrivească. Fie îmi sunt prea mari, fie îmi sunt prea largi... sau prea strâmţi pe picioare... pantalonii au fost întotdeauna cei mai importanţi, dar greu de ales, în timpul shopping-ului. Această pereche de pantaloni, pereche pe care o caut şi eu (sau măcar în acest gen) prin magazine, mi se pare foarte tare! Slim fit, negri şi foarte arătoşi. Ce altceva mi-aş mai putea dori?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu