marți, 21 ianuarie 2014

Oare... o să ningă?

Astăzi, aşteptând cu nerăbdare să plec acasă de la liceu, am avut parte de o surpriză. Unul dintre colegi ne-a atras atenţia spre geam, spunându-ne că ninge. Ce să vezi? Chiar ningea! Imediat mi-am dat seama că, dacă este rost de zăpadă, atunci este rost şi de bulgăreală! Nu sunt cel mai mare fan al "botezului" sau a trântelor prin zăpadă, dar hei, sunt încă tânăr şi trebuie să mă bucur de aceste momente, cât timp le mai am! 


Mi-am dat seama în foarte scurt timp că trebuie să îmi pun geaca în cuier pentru o perioadă şi să îmi iau din nou paltonul. Iubesc paltoanele, mai ales un palton bărbaţi. Pe mine paltoanele mă scot foarte bine în evidenţă. Nu sunt un băiat foarte lat în spate, ci mai mult înalt, tocmai de aceea consider că paltoanele mă ajută să par mai masiv. Sunt mândru de felul în care arăt, nu mă plâng de aspectul meu. 
Totodată a trebuit să mă gândesc şi la puloverele tricotate care să îmi ţină de cald atunci când zăpada ar fi mult prea mare, iar vântul mult prea puternic. Sunt foarte precaut, nu îmi place să îmi periclitez starea de sănătate. Trupul meu, templul meu.
În cele din urmă, după ce am terminat ora şi am început să îmi strâng caietele, am auzit-o pe una dintre colegele mele spunând ceva despre nişte rochii de seară online. Uou, pe vremea asta? Serios?! Într-adevăr, un subiect tabu pentru bărbaţi care nu ar trebui să fie abordat, în orice caz.
Sper ca această ninsoare să ţină măcar două sau trei zile, atât cât să îmi fac damblaua, hehe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu