marți, 18 martie 2014

New season

Este primăvară! Animalele ies la iveală din vizuinile lor, plantelor le cresc mugurii care într-un final se vor transforma în flori frumoase, iar păsările îşi schimbă penajul într-o mare de culori! Oamenii se avântă prin magazine ca să îşi caute haine noi, haine de sezon. În încercarea de a fi în pas cu moda, cu oamenii şi cu sezonul, mi-am propus să încerc şi eu să îmi schimb înfăţişarea. Cred că am petrecut o zi întreagă prin oraş, în căutarea unui magazin care să le aibă pe toate. După ce am vizitat diverse magazine, am probat multe haine şi am notat cam tot ce ar putea să îmi placă, m-am îndreptat spre casă ca să îmi analizez lista cu oportunităţi. Trecând cu atenţie în revistă tot ce am inspectat prin magazine, am ajuns la concluzia că mai bine mă echipez pentru noul sezon de pe internet. Fiind băiat, îmi place să mă îmbrac foarte elegant... iar dacă nu sunt elegant, atunci sunt simplu, dar chic! Întotdeauna mi-am dorit să fiu reprezentantul unei categorii sociale mai modeste, care să dovedească faptul că aparenţele pot înşela. Suntem învăţaţi să credem că doar oamenii cu o situaţie financiară foarte bună pot arăta bine. Nu! Ne înşelăm! Pentru început, am ales să vă prezint o jachetă super frumoasă, care inspiră seriozitate şi lasă o amprentă puternică în văzul celor din jur. 


Desigur, pe lângă această jachetă mai merg câteva accesorii... gen ochelari, o pălărie... sau poate chiar o geantă de umăr! Întotdeauna am apreciat jachetele pentru aspectul lor unic. Spre deosebire de o geacă, jacheta este mult mai modernă, iar aspectul conferă un aer de popularitate. În condiţiile potrivite, jacheta poate de asemenea să te transforme într-un adevărat om de afaceri. 
Trecând la partea inferioară a trupului, pentru bărbaţi este foarte important să poarte o pereche de pantaloni foarte frumasă. Indiferent de vârstă, indiferent de preferinţe, este intolerabil să porţi pantaloni murdari sau ciopârţiţi... un aspect total mizerabil! Am şi eu o pereche de blugi care, din păcate, s-au rupt în genunchi din cauza materialului subţire, dar am promis că nu o să îi mai port până când nu îi voi coase (şi nu îi port nici acum, hahaha). Perechea următoare de pantaloni este pe departe cea mai frumoasă pereche pe care mi-am putut-o imagina. De foarte mult timp îmi doresc să combin stilul semi-formal cu cel casual.


Şi pentru că tot este cald, iar albinuţele încep să umble după miere, trebuie să ne asortăm cu noile culori. De aceea, am găsit următorul tricou, tricou care sper să vă placă la fel de mult ca şi mie. Culorile trebuie să fie cât mai vii, pentru că tinerii de astăzi se deosebesc unii de ceilalţi prin intermediul hainelor. Vestimentaţia reprezintă pentru fiecare stilul de viaţă, fie el ordonat, dezordonat şi aşa mai departe. Spre exemplu, eu când mă simt mai puţin bine, tendinţa mea este de a mă îmbrăca cu haine mai închise la culoare, care să nu iasă în evidenţă. În cazul în care sunt foarte fericit, încerc să port cele mai viu colorate haine. Starea mea de spirit se reflectă întotdeauna în hainele pe care le port. Fiiind primăvară, îmi permit să port haine mai lejere şi mult mai în pas cu moda. Este minunat sentimentul creat de hainele de primăvară. Simţi cum toată fericirea dă năvală în sufletul şi inima ta, iar aspectul devine unul mult mai frumos.

Un comentariu:

  1. Eu port deopotriva haine inchise la culoare cat si deschise pastelate sau chiar neon.Cred ca totul tine de atitudine si de perceptie pana la urma.Desigur ca am si eu momentele mele in care imi place sa imi alcatuiesc un outfit exclusiv dintr-o anumita paleta cromatica, dar si altele in care le combin.

    RăspundețiȘtergere