vineri, 27 februarie 2015

Cu tata prin Bucureşti

În urmă cu doi ani m-am întors în ţară din Belgia. Am realizat faptul că acea ţară nu este pentru mine, de aceea am decis să mă întorc acasă. Cu toate acestea nu mă simt neaparat mai bine aici, dar măcar este altfel. În Bucureşti a fost o mare problemă când am ajuns. A trebuit să petrecem o zi întreagă prin capitală înainte de a putea găsi o modalitate să ne deplasăm spre casă. Dar înainte de a ne deplasa spre casă... trebuia să ne deplasăm prin capitală! Am decis în cel mai scurt timp să închiriem o masina WLCrent, însă acest lucru ne-a obligat să ne întoarcem până la aeroport şi să facem acolo toate demersurile necesare. Închirierea a fost foarte uşoară, iar preţurile nu au trecut peste suma de bani pe care o aveam la noi la vremea aceea. Biletele de avion WizzAir au fost mai scumpe decât închirierea maşinii!

Am fost încântaţi de viteza cu care am reuşit să închiriem maşina, întrucât ne aflam în situaţia în care trebuia să mai aşteptăm câteva ore bune înainte de a putea să luăm un tren spre casă. Încercasem să mergem la ocazie, însă acest lucru nu a prea funcţionat. Ne-am plimbat prin centrul Bucureştiului, apoi am mers la un local unde am mâncat ceva, deoarece ne era foarte foame şi nu mâncasem mai nimic toată ziua, mai ales din cauză că trebuia să merg cu avionul şi nu prea suportam turbulenţele şi mirosurile de mâncare care veneau dinspre stomacul meu. A fost o mare uşurare pentru noi faptul că am avut un asistent la WLCrent care ne-a ajutat să facem alegerea cea mai bună. Deci, dacă şi voi veţi fi puşi vreodată în situaţia aceasta, vă invit să apelaţi la această firmă de închirieri, fiindcă este foarte serioasă şi probabil una dintre cele mai bune din ţară!

Storcătoare prin presare la rece?

Vara aceasta mi-am propus să fac mai multă mişcare, ba chiar să merg la sală, iar pentru a face un asemenea lucru trebuie neaparat să mă pregătesc din timp. Întrucât nu vreau să iau proteine sau creatină, şi nici nu vreau să fac eu ştiu ce porcărie şi să îmi injectez în braţe lichide care mai de care, cred că una dintre cele mai bune soluţii este să îmi fac corpul să capete un aspect natural, tonifiat şi frumos, cu ajutorul legumelor şi fructelor. Şi cum fructele sunt preferatele mele, trebuie neaparat să îmi cumpăr şi un storcător de fructe. Dar nu orice storcător, ci un storcător prin presare!


De ce storcatoare prin presare la rece? Pentru că sucurile cele mai bune se fac doar acasă. Voi nu ştiaţi asta? Într-o oarecare măsură, eu duc o campanie împotriva produselor de tip fast-food, iar aici intră şi băuturile răcoritoare. Ar fi de prisos să mai explic motivele pentru care nu prea apreciez băuturile reci foarte cunoscute. Însă, vreau să vă spun motivele pentru care pun pe primul plan sucurile răcoritoare făcute acasă cu un storcător. Trebuie neaparat să evidenţiez faptul că proprietăţile acestor fructe sunt păstrate în totalitate, întrucât fructele sunt stoarse prin presare la rece, iar astfel sucul nu capătă temperaturi ridicate, nici nu face contact cu aerul. Produsul finit este foarte proaspăt, răcoritor şi delicios. Ce altceva ţi-ai mai putea dori într-o zi toridă de vară? 

Mai multe magazine comercializează astfel de produse, deoarece în România se pare că din ce în ce mai mulţi clienţi apelează la stiluri de viaţă mult mai sănătoase pe timp de vară, spre deosebire de Occident, ceea ce mă bucură nespus de mult! Storcatoare prin presare la rece la preţuri accesibile poţi găsi mai peste tot pe internet, fiindcă nu sunt cine ştie ce invenţii, însă ceea ce iese de pe urma lor... de nepreţuit! De ce să nu îţi doreşti asemenea lucruri utile în casa ta? Mai ales când storcatoarele cele vechi nu prea mai funcţionează!

Simulări... pentru BAC?

Cât de grav este faptul că nu vreau să mă pregătesc pentru simulările care mă aşteaptă luni şi miercuri? Mă întreb acest lucru, întrucât chiar nu ştiu ce să cred. Am ajuns să învăţ de frică sau de plăcere? Nu ştiu de ce, dar am avut sentimentul pentru o clipă că mai mult de frică decât de plăcere. Cred că acesta este şi motivul pentru care vreau să termin mai repede liceul şi să îmi încep studiile în străinătate. Am aruncat o privire asupra operelor care ni se cer pentru BAC, iar reacţia mea a fost de nepreţuit. Pur şi simplu sunt dezgustat de acest sistem educaţional care ne obligă să învăţăm referatele altora despre nişte opere literare. Ceea ce nu pot să sufăr la această idee este faptul că în loc să ni se inducă ideea de a citi din plăcere şi de a face un lucru cu drag, nouă ni se bagă pe gât o tonă de informaţii inutile, pe care oricum le vom uita la un moment dat şi nu ne vor ajuta. Mă uimeşte cantitatea de informaţie pe care cei care lucrează în acest domeniu doresc să o stocăm într-un timp limitat, în condiţiile în care nu ajungem aproape niciodată să terminăm sau să dobândim măcar o parte din acea informaţie. Ţinând cont de faptul că la acest BAC minunat se va alege la întâmplare un subiect care ar putea să aparţină unei opere la care, eventual, trebuie să înveţi vreo trei eseuri, atunci chiar nu văd rostul pentru care aş învăţa ceva, în condiţiile în care cred că îmi este de ajuns să fac doar primele două subiecte şi să părăsesc frumuşel sala în care se suţine proba. Simulări pentru BAC? Scuteşte-mă!

"Bank of America" foloseşte PHPRunner

Pentru cei care se gândesc să îşi deschidă o afacere în mediul virtual, Xlinesoft vine în ajutorul lor cu un software menit să facă totul mult mai uşor şi eficient. Este vorba de cunoscutul software PHPRunner care a reuşit să aducă succesul în numărul multor afaceri care au decis să îl utilizeze drept generator de coduri PHP. Întrucât Xlinesoft este o idee gândită în străinătate, însă a prins rădăcini foarte rapid în majoritatea ţărilor lumii, a devenit şi la noi în ţară distribuitor pentru produsul ales. Deoarece nu sunt un foarte bun cunoscător al codurilor PHP, sau mai degrabă a domeniului din care fac parte aceste coduri, şi anume programarea, am căutat pe internet câteva informaţii referitoare la acest software şi cam ce poate să facă. Rezultatele au fost uimitoare! Cu PHPRunner Fedex poţi să îţi faci pagina web să arate aşa cum nicio altă pagină web nu este gândită. Pentru cel care este client PHPRunner îi este oferită un editor vizual, o mulţime de şabloane din care să aleagă, siguranţa că toate datele cibernetice au parte de cea mai bună securitate şi o gamă largă de baze de date compatibile.


Din curiozitate am intrat şi eu la ei pe site să aflu cam cât costă un software din acesta, întrucât au mai multe versiuni. Preţul este unul destul de mare, şi anume, pentru software-ul despre care v-am vorbit eu trebuie să plătesc 499$ dacă vreau să îl cumpăr, sau pot să îl testez gratuit, însă ţinând cont de caractersticile sale avansate şi utilitatea sa în mediul virtual, dacă mi-aş deschide o afacere online, nu cred că aş clipi de două ori atunci când ar trebui să fac această decizie. Este foarte important ca o afacere să funcţioneze cu ajutorul celor mai avansate şi mai bune programe dacă se doreşte eficienţă. A, şi pentru că nu vreau să uit, PHPRunner este folosit de unele dintre cele mai mari instituţii şi organizaţii din lume (PHPRunner Bank of America)! Aşadar, vă las pe voi să descoperiţi mai mule despre acest software, dacă vă interesează!

miercuri, 25 februarie 2015

Recenzie: Concept V Body


Luna aceasta mi-am propus să fac o mică schimbare în ceea ce priveşte gama de parfumuri pentru barbati. Deşi v-am spus că nu am primit doar un singur parfum de la Aoro în luna decembrie, eu m-am axat foarte mult doar pe două parfumuri care mi-au plăcut foarte mult, însă luna aceasta pe primul loc se află parfumu Concept V Body. Este un parfum promiţător care merită banii, însă înainte de a concluziona şi a spune cât de bun este, trebuie să spun câteva cuvinte despre el. 

E drept, primul lucru care m-a atras la acest parfum Concept V Body a fost sticluţa în care se află. Este ceva inedit pentru mine, întrucât nu am mai văzut un asemenea recipient până acum. Ce este drept, până şi cutia în care a venit ambalat parfumul m-a atras atunci când l-am luat. Îmi plac foarte mult culorile vii, iar acesta mi-a inspirat foarte mult optimism prin culorile sale. În orice caz, trecând la parfum şi la aroma sa îmbietoare, trebuie să recunosc, miroase genial. Problema cea mai mare este că trebuie să mă dau cu foarte mult parfum ca să îi simt mirosul. Nu ştiu, dar sper să fie doar o problemă la mine, întrucât nu pot să îi simt prea bine aromele. O singură nuanţă iese foarte tare în evidenţă, aceasta fiind cea de scorţişoară. Lasă o notă de eleganţă aparte purtătorului, însă eu aş recomanda acest parfum doar în zilele calde. Nu ştiu de ce, dar îmi inspiră o imagine primăvăratecă sau de vară. Ce îmi mai place la acest parfum este faptul că nu este are o aromă înţepătoare, ci mai degrabă catifelată. Pentru mine Concept V Body este un parfum rezonabil şi foarte accesibil.


Pe site-ul Aoro.ro, acest parfum poate fi găsit la preţul de 29 RON, iar impresia clienţilor faţă de produs este una interesantă. A fost evaluat de mai mulţi clienţi, iar aceştia, la fel ca mine, au avut o părere foarte bună despre recipient, cu toate că intensitatea lasă de dorit, iar acest lucru s-a putut observa şi la rating. În ceea ce priveşte numele liniei de producţie a parfumului, aceasta este Concept V Design, aparţinând companiei Gianluigi Vicinanza. Această companie se bucură de 20 de ani în domeniu şi are nişte produse excelente. Îmi place foarte mult ideea care stă la baza companiei: „Un tip de personalitate, o singură aromă semnificativă”. Într-adevăr, are o aromă foarte interesantă şi unică. Până acum nu am mai găsit un asemenea parfum, ceea ce m-a surprins într-un mod plăcut. Prietenii mei susţin cu vehemenţă faptul că mirosul lui este foarte puternic şi plăcut, însă eu îl simt mai mult plăcut decât puternic. Orice ar fi, îşi merită banii.


Per total mă arăt mulţumit de acest parfum, deşi cred că s-ar fi putut lucra puţin mai mult la el. Mă deranjează foarte mult situaţia aceasta în care sunt pus, şi anume aceea de a pierde mirosul parfumului după câteva minute, însă trebuie să recunosc şi repet, scorţişoara face o treabă minunată. Pentru cei care vor un parfum care să îi pună în evidenţă personalitatea sportivă sau charismatică, recomand cu încredere acest produs.

marți, 24 februarie 2015

Hai cu bebe la plimbare

Acum vine căldura, iar din ce în ce mai mulţi părinţi se gândesc să iasă la plimbare cu odraslele lor prin parcuri sau prin magazine, după caz. Sunt un mare fan al părinţilor care se fălesc cu bebeluşii lor, întrucât mi se pare pur şi simplu normal să te bucuri cu singura mândrie pe care o poţi avea pe lume. Nu cred că există ceva mai presus de sentimentul iubirii, iar aceasta se manifestă atât la nivel terestru, dar şi ceresc. În primul rând este iubirea faţă de Dumnezeu, apoi iubirea faţă de semeni, cu toate că aceste două legi sunt într-o strânsă concordanţă, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Oricum, îmi plac la nebunie bebeluşii, pentru că sunt cele mai simpatice fiinţe posibile. Mulţi părinţi şi-i răsfaţă pe ai lor copii cu hăinuţe şi jucării din Super Bebe Shop. Cei mai moderni părinţi apelează la shopping-ul virtual, în folosul lor cât şi cel al copilului. În primul rând este mult mai eficient să faci cumpărături în mediul virtual, iar în al doilea rând ai mai multe asigurări la produse decât ai putea avea la cele cumpărate din magazinele convenţionale. Am aruncat o privire asupra magazinelor online din care părinţii cumpără produse pentru bebeluşi, iar cel pe care vi l-am specificat anterior, şi anume Super Bebe Shop, este unul dintre cele mai frecvente căutate şi mai apreciate magazine online destinate copiilor.

Ei bine, aceşti părinţi au şi motive pentru care să acceseze acest site şi să cumpere de la ei produse pentru bebeluşi! M-am uitat pe la preţurile lor, iar acestea sunt unice în ţară. Au produse foarte variate, iar promoţiile vin şi tot vin! Pe lângă promoţii, nu am putut să nu observ faptul că se organizează un concurs pentru statutul de "Copilaşul zilei". Tot ce trebuie să facă părinţii este să distribuie pe pagina de Facebook a acestui magazin o poză cu copilaşul lor, în speranţa că odrasla lor va fi vedetă pentru o zi. Super tare acest concept, pe care vreau să îl felicit. Ceea ce m-a impresionat foarte mult la acest magazin virtual este aspectul paginii web. Te îmbie să faci cumpărături, nu alta! Face parte din categoria aceea de site-uri, user friendly, adică este foarte uşor să navighezi şi să faci o comandă. Structura paginii web este una destul de comună, însă aspectul este unul de-a dreptul special. Să crezi că de fapt acest site a fost conceput pentru copii, nu alta!

În orice caz, eu dacă aş fi fost tată, ştiu cu siguranţă de unde aş fi asigurat tot strictul necesar copilului sau copiilor mei. Parcă aştept cu nerăbdare acea perioadă din viaţa mea când voi fi pus în postura de a-mi răsfăţa şi eu copilul cu ce voi avea mai bun. Deoarece am primit o educaţie de la părinţii mei şi o viaţă excepţională, la rândul meu voi oferi acelaşi lucru copilului sau copiilor mei. Şi de ce să nu începem prin nişte lucruri care sunt mărunte? Cum ar fi hăinuţele şi jucăriile! Măcar acum, pentru că atunci când vor mai creşte... să fim cu Doamne ajută!

Urâtă boală

Ok, oameni buni, nu ştiu despre voi, dar pe mine vremea aceasta m-a pus la pământ. Am reuşit într-un fel sau altul să contactez o viroză nenorocită care mi-a provocat numai neplăceri. În primul rând sunt pus la pat de câteva zile în care nu am făcut nimic altceva decât să mă uit la TV, să dorm şi să tuşesc ca un fumător. Cu toate acestea, pare să aibă şi părţile ei bune această viroză. Am fost la medicul de familie, iar acesta mi-a sugerat să stau acasă o săptămână (o, da, vacanţă!), iar eu în timpul acesta am destul răgaz să mă pregătesc pentru simulările pentru BAC pe care le voi susţine săptămâna viitoare. Totuşi, nu îmi pare atât de bine să ştiu că, până la sfârşitul fiecărei zile în care încă sunt bolnav, voi face febră şi mi se va face din ce în ce mai rău, ciclul acesta repetându-se în fiecare zi. Urâtă boală pot să mai am! Nici nu ştiu când Dumnezeu am luat această viroză, pentru că zilele acestea a fost chiar cald pe afară, iar eu nu obişnuiesc să merg prea despuiat când mă duc în oraş sau la şcoală. De fapt, încă merg cu fular la gât şi o haină destul de groasă pe sub geaca de iarnă. Dacă aşa o fi voia lui Dumnezeu, atunci aşa să fie.  Mi se pare totuşi că de astăzi mă simt ceva mai bine, însă, dacă don' doctor a spus să stau acasă, ei, cine-s eu să îl contrazic?

duminică, 22 februarie 2015

Recenzie pentru "Glasul pământului" ("Ion" de Liviu Rebreanu)

Vă spun sincer că nu aş fi crezut vreodată că voi reuşi să citesc această carte cu un interes sporit, întrucât nu mi-a prea plăcut niciodată literatura din România, însă acest roman mi-a schimbat în totalitate modul în care percep operele scriitorilor români. Traseul parcurs alături de personajele romanului este unul formidabil, deşi sfârşitul este previzibil. Întrucât nu am citit decât prima parte, şi anume "Glasul pământului", nu pot să fac decât aprecieri pe baza celor citite până acum.

Ion este genul de personaj enigmatic şi mereu spontan care te lasă cu gura căscată, făcându-te totodată curios să afli următoarea mişcare a acestuia. Cu toate că are foarte multe calităţi, defectele personajului sunt la fel de numeroase şi probabil mult mai uşor de identificat decât calităţile. În timp ce am parcurs alături de Ion drumul prin Pripas, am reuşit să trăiesc toate emoţiile şi m-am aflat în permanenţă în societatea rurală de la acele vremuri. Deşi numele personajului duce la gândul unei persoane simple de la ţară, Ion este foarte complex şi are o viaţă foarte zbuciumată. Fiind pus în situaţia de a alege între iubire şi dorinţa de a deţine mai multe pământuri, suferinţa personajului este tulburătoare. 

Datorită dorinţelor sale, Ion reuşeşte într-un mod sau altul să distrugă relaţiile oamenilor din jurul său şi să stârnească cele mai aprigi conflicte între săteni. Trecutul trist al acestuia nu îl ajută deloc în ochii sătenilor care îl dispreţuiesc. Deşi nu am reuşit să citesc tot romanul, nu mă voi lăsa până când nu voi afla deznodământul, şi voi reveni cu o nouă recenzie pentru a vă spune care este impresia mea finală faţă de această operă.

sâmbătă, 21 februarie 2015

Apă nouă de la PerlaMoldovei

Aşadar, în ultima perioadă am început să beau din ce în ce mai multă apă plată, însă nici apa minerală nu îmi stă în gât. Deoarece m-am cam săturat de mult timp de sucuri şi toate băuturile energizante, am făcut o mică schimbare şi am trecut de la apa de la robinet la apa de izvor, dacă este apă de izvor... dar în fine, decât să beau o apă cu foarte mult calcar, mai bine o apă bine îmbuteliată. Că tot veni vorba de apă îmbuteliată, haideţi să vă spun ceva despre un nou nume pe piaţă, care vine din inima Moldovei. Fiindcă la TV se aud numai cele mai cunoscute nume în această parte a comerţului, eu vin cu un nume nou. Pe pagina oficiala PerlaMoldovei prezintă un produs nou pe piaţa românească, foarte promiţător pe de altă parte.

Din cele citite de mine până acum, acest produs pare să aibă unele dintre cele mai sănătoase şi mai bune proprietăţi pe care ar trebui să le aibă o apă de băut. Ce este mai impresionant este faptul că această apă, spre deosebire de multe altele, are o compoziţie chimică unică! Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, intraţi pe site-ul lor şi vedeţi singuri de ce este atât de bună această apă. Puteţi să vă informaţi despre toate aceste aspecte direct din pagina lor cu informaţii, utilă pe de altă parte.

Nu ştiu câţi dintre voi v-aţi interesat vreodată despre ce înseamnă nitriţii şi nitraţii, însă aceştia au un efect nociv asupra organismului uman. În ceea ce priveşte nitriţii şi nitraţii pentru Perla Moldovei, aceştia sunt sub limita maximă de admisibilitate pentru consumatori, având valori sub 0,001mg/l pentru nitriţi, respectiv sub 0,6mg/l pentru nitraţi. De câţiva ani s-a început o campanie în vederea informării populaţiei asupra valorilor de nitriţi şi nitraţi peste maxima de admisibilitate pentru consumatori, însă nu a dat roade. Perla Moldovei face tot posibilul de a îndrepta populaţia spre o apă curată, sănătoasă şi energizantă, totodată lipsită de efecte secundare asupra organismului.

Dacă sunteţi dispuşi să faceţi un compromis pentru o viaţă mai sănătoasă şi pentru o băutură mult mai bună pentru dumneavoastră, intraţi pe pagina oficială PerlaMoldovei, deoarece puteţi să comandaţi baxuri întregi de sticle cu apă Perla Moldovei, la cele mai recomandate şi accesibile preţuri. Pe site sunt disponibile mai multe oferte, pentru fiecare buzunar, dar mai presus de toate pentru cererea fiecăruia. Vreau neaparat să mă leg de preţuri, deoarece sunt foarte rezonabile pentru baxuri de apă. Am comparat preţurile de la mai multe produse asemănătoare pe piaţă, dar cu o calitate mult mai scăzută decât cea a Perlei Moldovei, iar preţurile sunt atât de mari încât ai impresia că bei petrol, nu altceva. 36,00 RON pentru un bax de 12 sticle, fiecare de 1l, este mai mult decât mi-aş putea dori.

Şi pentru că se anunţă o vară foarte caldă, din nou, iar eu vreau să fac mai mult sport ca niciodată, ştiu cu siguranţă ce o să beau ca să mă hidratez. Voi ce veţi face?

Cum arată un cheeseburger McDonald's după 20 de ani!

Întrucât sunt un consumator înfocat de informaţii din mediul virtual, astăzi am avut plăcerea să găsesc un link către o postare de pe o pagină web destinată amuzamentului, care punea în prim plan un cheeseburger marca McDonald's. Ce este atât de special la acest cheeseburger? Ei bine, articolul este redactat pe baza informaţiilor oferite de doi fraţi care au păstrat timp de 20 de ani produsul McDonald's şi au aşteptat doar pentru a vedea care este starea finală a cheeseburger-ului după ce această perioadă avea să treacă. Curiozitatea lor a făcut un foarte mare bine omenirii, fiindcă au arătat în sfârşit care este adevărata faţă a acestei afaceri putrede. Cu toate acestea, lumea încă se îmbulzeşte la coadă pentru a primi un hamburger sau un cheeseburger de la vestitul clovn american. Poftă mare!


Deşi privirile celor doi sunt foarte amuzante şi parcă li se citeşte apetitul pentru acest cheeseburger, dacă aşa se numeşte, sunt sută la sută convins de faptul că nu şi-ar dori ca stomacul lor să fie ucis de otrava americană numită "junk-food", care, din păcate, este întâmpinată cu bucurie de majoritatea ţărilor lumii. Aşadar, după 20 de ani în care acest cheeseburger de la McDonald's a stat închis într-o cutie, înfăşurat în nimic altceva decât în ambalajul original, acest produs american arată în stare perfectă. Remarca unui alt site în legătură cu acest experiment chiar mi-a captat atenţia şi mi s-a părut foarte amuzantă, de aceea doresc să v-o prezint şi dumneavoastră: "Cred că McDonald's foloseşte substanţe de îmbălsămare pentru a-şi menţine produsele".

joi, 19 februarie 2015

Deşteaptă-te, române!

Se pare că românii au ajuns din nou ţinta presei străine. Ştiam de mai mult timp de "atacurile" la adresa poporului român, însă mi se pare incredibil cum se poate ca dup atâţia ani în care am dovedit că suntem un alt neam decât ne cred ei, aceştia încă îşi continuă planul nesimţit şi defăimător la adresa ţării noastre. Dacă  nu ştiţi despre ce este vorba, în urmă cu câţiva ani, francezii, drăguţii de ei, ne-au luat la mişto în cel mai oribil şi jegos mod cu putinţă. 


Astăzi englezii ne-au luat în vizor şi au făcut trei filme care prezintă viaţa românilor din Marea Britanie (care a dovedit prin această acţiune că este mai mică decât era). Evident, filmele sunt "comice" şi au rolul de a ne defăima din nou. Problema este că nimic din ceea ce apare în acele filme nu reflectă realitatea, după cum spun foarte mulţi români stabiliţi în Marea Britanie.

Deşteaptă-te, române! Din cauza cerşetorilor ţigani care au plecat în toată lumea şi ne-au făcut o reputaţie de tot rahatul prin furturile lor, presa străină e plină de porcării la adresa noastră. Greşeala cea mai mare este a noastră, pentru că le permitem să facă astfel de lucruri. Ne-ar trebui mai mulţi oameni care riposteze, exact ca următorul blogger.


Îmi cer scuze pentru limbajul pe care l-am abordat în vederea redactării acestui articol, însă mă simt forţat să o fac şi pe asta, întrucât nu mai pot înghiţi xenofobia popoarelor "occidentale".

marți, 17 februarie 2015

Pui pariu?

Dacă eşti tânăr şi mai eşti şi bărbat, atunci cu siguranţă ţi-ai dori să cunoşti o modalitate uşoară de a face bani frumoşi din nimic. Acest lucru este foarte posibil, însă este necesară perseverenţa. O metodă foarte bună de a-ţi mări suma de bani pe care o ai în buzunar este aceea de a fi un parior. În ce constă acest statut de parior? Mergi frumuşel cu banii la o casă de pariuri şi pariezi pe o anumită echipă la un sport anume, sau poate chiar pe animale, la întreceri. Cu toate acestea, cele mai cunoscute pariuri sunt din lumea fotbalului. Oricât de prost jucător de fotbal ai putea fi, cu puţină ştiinţă şi strategie poţi să faci câteva bilete foarte bune care ţi-ar putea aduce sume consistente de bani. Dar aşa cum spuneam anterior, pentru că pariurile nu sunt ceva sigur, trebuie să ai răbdare şi perseverenţă, întrucât uneori vei mai şi pierde. Cine nu ar dori să ponturi bune din fotbal? Cred că toţi bărbaţii care au pariat măcar o dată în viaţa lor şi-ar fi dorit cândva să aibă un bilet sută la sută sigur şi să poată să plece spre casele lor siguri că pariurile lor sunt câştigătoare.

Ei bine, acest lucru este posibil! V-am mai scris în trecut despre acest subiect, iar de această dată revin şi vă amintesc faptul că puteţi câştiga sume colosale doar din pariuri, plătind doar câţiva lei pentru nişte ponturi care v-ar putea aduce milioane. Dacă şi voi vreţi să aflaţi despre ce este vorba, vă invit să aruncaţi o privire asupra site-ului www.ponturile.ro, care este foarte uşor de utilizat şi oferă o experienţă unică celor care navighează pe acesta. Nu recomand totuşi pariurile sportive frecvente, întrucât acestea pot produce dependenţă şi te pot lăsa fără bani, familie şi casă.

Întrucât nu am mai mers de ceva timp ca să pariez şi eu ceva, mi-am propus ca la 18 ani să încep din nou acest "hobby", însă cu ajutorul unor profesionişti care au dovedit în nenumărate rânduri faptul că pot să aducă acasă mulţi bani doar din fotbal. Pe mine m-a impresionat să aflu pe ce sume s-a pariat la meciurile propuse de acest site şi cam care au fost sumele de bani încasate după ce s-au afişat rezultatele meciurilor. Oricum, dacă eşti un bărbat adevărat, îţi asumi situaţia şi bagi câţiva lei într-un site care te poate ajuta să înmulţeşti acei bani până la câteva sute de lei. Ce înseamnă să dai câţiva bănuţi pentru un sac de aur? Ţinând cont de faptul că situaţia ţării nu este una tocmai minunată, aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune surse de venit pentru bărbaţi, pe lâng locul de muncă.

Dacă sunteţi dispuşi să intraţi în această lume schimbătoare a pariurilor sportive, vă sugerez cu mare încredere Ponturile.ro, fiind cel mai bun furnizor de pariuri sigure din fotbal. Platforma uşoară a site-ului permite oricărui individ să acceseze pagina şi să se înregistreze cu uşurinţă. Tu de ce mai aştepţi? Nu ai de gând să faci câţiva bănuţi de buzunar?

luni, 16 februarie 2015

Pastila perfectă pentru o zi perfectă

Muzica mă ajută foarte mult atunci când sunt obosit sau mă aflu într-o stare de anxietate care nu îmi dă pace. Pentru mine muzica este o formă de relaxare foarte importantă, întrucât ea mă linişteşte întotdeauna şi îmi dă voie să intru într-o lume paralelă faţă de cea în care mă aflu şi ajung într-o stare în care pot medita asupra oricărei probleme pe care o am. Desigur, muzica nu mă ajută doar în cazul problemelor sau atunci când vreau să mă relaxez, ci mă mai ajută şi să mă concentrez, îmi sporeşte imaginaţia şi uneori chiar îmi dă putere să fac anumite lucruri pe care nu le-aş putea face în mod normal. În ceea ce priveşte subconştientul şi emoţiile, prin intermediul muzicii întrec nişte bariere, chiar dacă deseori construiesc altele, însă ce este mai important este faptul că prin melodiile pe care le ascult dobândesc noi calităţi, simt sentimente noi şi simt un sprijin moral. De fapt, chiar îmi dă o stare de bine şi mă face mult mai energic muzica. Iar în seara aceasta am găsit această melodie, care sper să vă placă şi vouă la fel de mult.

Fashion post #6

Au trecut deja câteva zile bune de când nu am mai scris ceva pentru această rubrică, iar acum că tot veni vorba, cu toate sinceritatea, nici nu ştiu despre ce anume aş mai putea scrie. Tocmai din cauză că am prea multe idei am ajuns în situaţia de a nu şti despre ce să scriu. În orice caz, cred că o să abordez ceva mai simplu de această dată. Mă gândeam foarte mult ca la vară să abordez o ţinută pe cât se poate de simplă. Fiindcă nu prea mai am prin dulap nicio pereche de blugi, mi-am propus să caut cât mai mult să mă orientez spre ceva modern, dar totodată obişnuiţi. Aşa cum cred că v-am mai spus în alte postări, nu pot să sufăr hainele cu imprimeuri, dar nici pe cele cu găuri prin ele, cusături sau prea multe buzunare. Simplu este drăguţ! Simplu este fashion! Tocmai de aceea am luat în vizor următoarea pereche de blugi de culoare albastră.





Nu am purtat niciodată pe timp de vară o pereche de blugi în modul prezentat în imaginea anterioară, iar acest lucru mi-a stârnit o dorniţă arzătoare să mă implic mai mult în ceea ce priveşte modul în care mă îmbrac. Am avut câteva încercări de a-mi sufleca puţin blugii, însă s-au dovedit a fi erori în modă, pentru că nu aveau aspectul destul de strâmt cât să arate precum cel din imagine, sau nu sunt eu destul de gras pentru a purta corect o pereche banală de blugi. Cu toate acestea, nu mă voi da bătut până când nu voi avea măcar o astfel de pereche de blugi şi voi şti că pot să merg încălţat în tenişi, cu un tricou fără imprimeu, având un look simpatic şi elegant.

Anu' ăsta dau de permis!

Da! Am decis! Anu' ăsta o să dau de permis! Şi acum nu o spun doar pentru că aşa o fi la modă, dar anul acesta împlinesc 18 ani şi ştiu că o să am foarte mare nevoie de acest carnet de conducere. Deşi nu voi avea de la început un autovehicul, ştiu că nu va dura prea mult până când se va face ceva din acest punct de vedere. Cu toate acestea, mă gândesc de pe acum la problemele pe care le-aş putea întâmpina odată cu această nouă responsabilitate. Eu nu am privit niciodată carnetul de conducere ca fiind ceva banal. A conduce o maşină este un lucru mare, deşi în ultima perioadă pare că nu este chiar aşa şi că toţi analfabeţii pot să îl ia, însă eu văd acest lucru ca pe o mare responsabilitate. În primul rând siguranţa este foarte importantă, iar aceasta trebuie tratată cu mare seriozitate, iar atunci când spun siguranţă mă refer atât la a celui care conduce autovehiculul cât şi a celor care participă la trafic sau chiar pietonii. În al doilea rând, nu vreau să conduc o maşină doar de dragul de a mă afişa prin oraş cu ea, ci pentru a-mi face treaba cu ea.

Trecând peste acest aspect, îmi pun în minte o altă situaţie foarte importantă. Tatăl meu a avut întotdeauna asupra lui atunci când conducea maşina o trusă cu scule auto. El a făcut rost de ea de la un foarte bun prieten de-al lui, însă eu nu voi beneficia de un asemenea privilegiu, de aceea trebuie să îmi asigur din timp cele necesare pentru o bună funcţionare a autovehiculului. Aşadar, cu doar câteva click-uri şi taste apăsate, intru pe laptop şi caut câteva cuvinte cheie pe internet. Ce credeţi? Printre primele afişări gasesc Lincos online, magazin online de unde îmi pot asigura tot stocul necesar pentru autovehiculul meu. Am intrat pe acest site, pe care vi-l recomand şi dumneavoastră dacă sunteţi în aceeaşi situaţie, şi nu numai, şi am găsit o grămadă de lucruri utile. De la scule auto până la echipamente de vulcanizare, Lincos oferă una dintre cele mai variate game de produse cu care ai putea la fel de bine să îţi deschizi propriul atelier. Ceea ce îi recomandă pe piaţă pe aceştia sunt preţurile şi calitatea produselor. Întrucât au dovedit în timp că sunt o forţă redutabilă în acest domeniu, aceştia au ajuns să aibă showroom-uri în mai multe oraşe ale ţării, precum: Bucureşti, Oradea, Satu Mare, Cluj-Napoca, Bacău, Harghita şi Timişoara. Ba chiar mai mult de atât, au un showroom în Ungaria

Îmi trebuie o nouă vacanţă

Deşi nu a trecut decât o săptămână de când s-a terminat vacanţa, mă simt ca şi cum deja ar fi trecut câteva luni bune de când am avut ultima dată timp liber. Acum că s-au mai anunţat la liceu şi simulările pentru BAC... ei bine, atât îmi mai trebuia. Pe lângă luna martie care va începe cu două simulări, profesorii ne-au pus în cap mai multe proiecte inutile şi stupide de care nimeni nu are nevoie şi care nu vor ajuta niciodată. Din nou o mare problemă a sistemului şcolar românesc! Problema mea cea mai în momentul de faţă însă este lipsa timpului. Am început să am un program din ce în ce mai încărcat datorită activităţilor pe care le depun atât în viaţa de zi cu zi, cât şi munca pe care o fac pentru a întreţine acest blog în viaţă şi pentru a-mi câştiga existenţa, atât cât pot, la nivelul unui blogger încă elev. Pe de altă parte, din cauza concursului organizat de echipa BlogalInitiative am reuşit să mă împrietenesc cu o groază de bloggeri de care nu am mai auzit. Mi-ar trebui câteva zile întregi pentru a-i cunoaşte pe toţi, iar acest lucru mă omoară, întrucât am purtat câteva discuţii foarte interesante cu unii dintre ei şi chiar îmi pare rău că nu pot face asta mai des, cu toţii. Dar asta este! Timpul este scurt, iar treaba nu se opreşte niciodată. Ştiţi ce mi-ar trebui cel mai mult? Energie! De unde? Din cafea!

Cum să NU îţi alegi providerul de internet şi televiziune

În urmă cu câteva luni, pe când făceam abonamentul la Digi pentru internet şi televiziune, nu aş fi crezut că serviciile nu vor ajunge vreodată la calitatea promisă de provider. Aşadar, în această postare vreau să vă dau câteva sfaturi despre cum să NU alegeţi un provider de internet şi televiziune. Vreau totuşi să îmi fac puţină dreptate înainte de a începe şi să fac puţin renumele acestei firme de cacao. Nu obişnuiesc să folosesc un limbaj vulgar, însă serviciile oferite de cei de la Digi sunt de tot rahatul. Nu ştiu dacă este problema doar la mine, întrucât am foarte multe apeluri la activ către departamentul de relaţii cu clienţii, însă în momentul în care un singur dispozitiv este conectat la internet, iar viteza de descărcare şi cea de transfer sunt jignitor de slabe, atunci chiar îţi pui câteva semne de întrebare şi te gândeşti dacă de fapt nu cumva la ei este problema. Eu sincer cred că sunt câteva reguli de bun simţ pe care fiecare furnizor de servicii pentru televiziune şi internet ar trebui să le respecte, iar acestea sunt atât de simple încât oricine le-ar putea înţelege. Ce este atât de greu în a te ţine de promisiune atunci când îţi faci o reclamă care îţi aduce milioane de euro anual? Spun şi eu, adică... la TV şi prin presa scrisă spui că ai cel mai bun internet din ţară, iar în realitate situaţia stă exact pe dos? Nu dă bine deloc! Alt lucru foarte deranjant la acest abonament dezavantajos este grila de programe pentru TV. Nu am avut niciodată nevoie de canalele cu filme porno pentru televizor, însă un Discovery Channel este oricând acceptat cu zâmbetul pe buze. În ceea ce priveşte semnalul? Până când nu au venit să îmi schimbe nu ştiu ce chestie la un cablu, pentru că nu eram acasă şi nu am asistat la acest proces, televizorul nu reda o imagine clară şi nici nu păstra semnalul precum ar fi trebuit. Aşadar, să începem cu sfaturile utile pe care trebuie să le respectaţi atunci când vreţi să decideţi care va fi furnizorul dumneavoastră de internet şi televiziune pentru următorul an.
- Nu te lua niciodată după reclamele mincinoase de la TV referitoare la viteza de descărcare şi transfer ale internetului.
- Grila de programe TV pe sistemul analog este penibilă, deci să nu crezi că vei primi încă un mediabox în cazul în care ai mai mult de un televizor la care vrei să ai peste 100 de programe.
Ca o paranteză, nici nu vreau să vă spun cât de oribil este şi serviciul telefonie... dar acest lucru rămâne pe altă dată, întrucât nu folosesc prea des cartela Digi. 
- Nu avea niciodată încredere în toţi nătângii care încă mai au pe case antene parabolice de la Digi sau îţi recomandă acest furnizor. Ia mai multe pliante de la mai mulţi furnizori şi compară-le serviciile din toate punctele de vedere.
Deci, pentru a nu risca să vă luaţi cea mai mare ţeapă din istorie, nu vă abonaţi la Digi, pentru că veţi fi cei mai mari pierzători pe o perioadă de câteva luni bune, poate chiar ani. Nici telefonia, nici internetul şi nici televiziunea nu sunt ceea ce promit, iar eu nu sunt genul de persoană care să critice fără să aibă un motiv bine întemeiat, însă după câteva luni de servicii proaste mi-am dat seama că nu mă mai pot abţine şi că trebuie să ofer aceste informaţii tuturor celor care se gândesc la o schimbare în acest sens.

miercuri, 11 februarie 2015

O aventură în alb-negru!

La un moment dat, în viaţa fiecăruia, vine o clipă când trebuie să facem o decizie în ceea ce priveşte drumul pe care dorim să îl luăm în viaţă. De curând mi-am dat seama că pentru mine viitorul începe împreună cu familia şi prietenii mei. Tot de curând mi-am dat seama că orice aş face, nu voi reuşi niciodată să mă las de desenele animate. Sunt fascinat de fiecare dată când urmăresc un desen animat la televizor, şi mai ştiţi ce? Sunt mândru că pe lângă toate documentarele istorice, geografice, despre animale şi orice alte bazaconii, îmi fac timp şi pentru latura din mine care a rămas încă un copil. Mereu am considerat că Garfield este un desen animat care poate fi vizionat cu familia, oricând şi oriunde, amuzamentul fiind garantat. Aşadar, el a fost primul desen animat care chiar m-a introdus în lumea imaginaţiei.

Nişte prieteni de-ai mei îmi spuneau într-o zi că ei când erau mai mici se credeau eroi care zburau. Desigur, ca orice erou trebuiau să aibă şi un aghiotant care să îi ajute în lupta cu infractorii, aşa-i? Şi am stat şi am ascultat într-o conferinţă telefonică cum fiecare dintre ei îşi povestea viaţa fascinantă, în timp ce eu mă ascundeam în spatele unui zâmbet penibil, chiar dacă nu mă vedea niciunul dintre ei. În cele din urmă m-au întrebat şi pe mine despre prietenul meu imaginar. Nu prea aveam curajul să le spun că eu de fapt când eram mic mă jucam cu Garfield. Ba chiar... şi astăzi îmi mai stă alături când am timp liber...

Înainte de a continua povestea, vreau să vă explic de unde această idee de a-l avea tocmai pe Garfield drept prieten imaginar. În copilărie, pe când nu aveam cablu TV de la UPC sau RCS-RDS, nu puteam să urmăresc toate canalele destinate copiilor. Auzeam foarte des cum ei se uitau la Tom şi Jerry şi Looney Toons. Acestea erau cele mai populare desene ale vremii, însă eu aveam acces doar la episoadele cele mai cunoscute, în timp ce ei vedeau cele mai noi şi mai amuzante episoade cu năzdrăvanii lor preferaţi. M-am supărat foarte tare ştiind că ei puteau să urmărească mai multe canale pentru copii decât mine, însă singurul mod prin care mă puteam bucura mai mult decât ei era să mă uit la "Garfield", filmul.

Pe atunci nu cunoşteam impactul pe care îl va avea mai târziu motanul care făcea furori în ţările occidentale, însă mă uitam la film de fiecare dată când aveam ocazia. Din nou amintesc faptul că fratele meu era deja disperat de câte ori trebuise să se uite cu mine la film, însă sub masca lui de "om serios"... şi lui îi plăcea la fel de mult ca mine să se uite la film!

După câţiva ani, părinţii au decis să facă un abonament pentru internet şi mai multe canale TV. De la primele vizionări ale filmului şi până la acea dată, deja îmi făcusem un nou prieten. Era vorba de însuşi Garfield! M-am bucurat şi mai mult când am auzit că o să pot să urmăresc unul dintre cele mai frumoase canale TV cu desene animate. Toţi copiii se dădeau în vânt după Boomerang, iar eu abia aşteptam să îl încerc. Primul desen pe care îl aşteptam era, din nou, Garfield. Devenise practic o obsesie, însă foarte plăcută pentru mine! Şi ştiţi care era partea cea mai bună? Eu eram la curent cu toate episoadele, pentru că Garfield mi le livra înainte ca acestea să fie difuzate la TV. Desigur, nu puteam să spun nimănui acest lucru, însă eu şi prietenul meu ne distram de minune urmărindu-l pe el, Odie şi John în peripeţiile cele mai amuzante.

De atunci am decis împreună să începem să facem poze de care să râdem mai târziu. Am o grămadă de amintiri plăcute alături de acest motan, însă vi le voi prezenta doar pe cele mai haioase şi cele mai apreciate de mine. El a vrut, desigur, să fie puţin mai artistic şi a decis să facem toate pozele în alb-negru, ca să adăugăm puţin efect pozelor. Cât dramatism!


7 NOIEMBRIE 2009 - Afară vremea era destul de urâtă, însă în casă era foarte cald, aşa că am decis să ne luăm cele mai caraghioase perechi de ochelari pe care le aveam în casă şi am început să ne facem poze în cele mai haioase ipostaze. Oricum, pentru că lui îi place să fie întotdeauna în lumina reflectoarelor, a decis să îmi dea mie ochelarii de petrecere. Erau mult mai mari decât cei obişnuiţi, însă mă descurcam mai bine cu ei decât ar fi reuşit el vreodată!


15 IUNIE 2010 - Această dată este una foarte specială, întrucât îmi aduc foarte bine aminte cum am reuşit să îl învăţ, în cele din urmă, să cânte la chitară! Mi-a luat câteva ore bune, însă a meritat efortul. Dar ca de fiecare dată, el a luat şi această lecţie de chitară ca pe o glumă şi a venit mai mult ca la spectacol şi asculta cum cânt în timp ce mânca floricele de porumb. Şi nu mi-a păstrat nici măcar o bucăţică, deşi ştia că floricelele de porumb cu aromă de unt sunt preferatele mele!!! "M-am gândit că nu o să vrei să te îngraşi!" a spus el.


12 OCTOMBRIE 2011 - Venise vremea şi pentru ceva mai serios în viaţa noastră. Trebuia să le arătăm tuturor celor care ne credeau nişte ciudaţi doar pentru că râdeam întotdeauna la cele mai mici chestii, că putem şi noi să fim serioşi şi că avem gusturi rafinate. Am fost la Iaşi. Acolo am vizitat Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", "Râpa Galbenă" şi cele două mari mall-uri din oraş. Doar pentru că veneam dintr-un oraş puţin mai micuţ, ei aveau impresia că nu ştim să ne comportăm ca nişte adevăraţi oameni. Ei bine, le-am arătat noi!


Tot în aceeaşi zi am fost şi la Palatul Culturii, de unde nu am putut să plecăm fără să facem o poză. Dacă tot a venit îmbrăcat cu "toată pompa domnească", măcar să aibă şi un palat. Păi nu?! Cu toate acestea, lumea se uita puţin ciudat spre el, întrucât arăta mai ceva decât regina Angliei. Chiar şi aşa, remărcile oamenilor nu puteau să îl afecteze prea mult, fiindcă peste doar câteva ore ne-am luat tălpăşiţa, întorcându-ne în provincie.


Nu reuşisem să prindem ultimul tren, de aceea am decis să mergem la ocazie. Foarte mulţi au evitat să ne ia cu maşinile, însă la un moment dat a apărut o doamnă cu o pisică la fel de drăguţă la bord şi s-a învoit să ne ducă până la Galaţi, de unde urmam să luăm o altă maşină. Ajunşi în oraşul pe care îl numim "acasă", nu mai puteam să mergem din cauza oboselii, de aceea pe la ora 15:30, oră la care ne uitam de obicei la filmele de pe Boomerang, ne-am aşezat pe o bancă din parcul central. 


1 FEBRUARIE 2015 - Am fost invitaţi la o petrecere. Amândoi ne-am îmbrăct la costume, eu cu cravată, el cu papion, şi am făcut în aşa fel încât să dansăm toată noaptea. Mâncarea era din belşug, iar el parcă nu mai reuşea să scape de domnişoarele care voiau să danseze cu el. După câteva dansuri obositoare, s-a retras încet la o masă mai retrasă şi a început să înfulece tot ce îi pica în mână. Aşa e el! Eu? Eu am dansat aproape toată seara, când singur, când cu o fată. Garfield nu m-a scutit de glume agăţat toată seara după ce m-a văzut dansând în nenumărate rânduri cu ea. "Hei, fata aia a căzut din cer?", spunea el râzând cu mustăţile până la urechi. 

Pe data de 2 februarie am avut parte de o surpriză. Nu îmi aminteam să îi fi cerut numărul de telefon al fetei, nici să o fi întrebat dacă aş mai putea să o revăd cândva. Astfel, mi-am luat rămas de la ea pentru totdeauna, în gând.


Astăzi? După un drum atât de frumos străbătut împreună, suntem mai convinşi ca niciodată că vom rămâne cei mai buni prieteni. Chiar dacă lumea nu ne va înţelege niciodată, legătura dintre noi doi va fi întotdeauna imposibil de distrus. Amândoi avem ceva în comun. Eu scriu până târziu în noapte... iar el doarme... nu, trebuie să fie altceva. Da, ştiu! Amândurora ne place să ne uităm la Boomerang! Şi mai ştiu ceva!


Îmi va trebui un televizor nou, pentru că de fiecare dată când nu apare el într-un episod, ci Odie, sare şi zgârie ecranul televizorului!

marți, 10 februarie 2015

BlogalInitiative şi cea mai tare campanie pentru bloggeri


De curând am aflat că BlogalInitiative au dat startul unei campanii super tari în care tot ce trebuie să faci este să îţi spui părerea în ceea ce priveşte grila de seriale Boomerang şi să spui care este cel mai potrivit desen animat pentru a fi vizionat împreună cu familia. Pentru prima oară de când deţin blogul acesta nu am fost mai încântat de premiile unei campanii pentru bloggeri decât cele de la această campanie. Înainte de toate vreau însă să vă spun despre ce este vorba. 

Pe data de 2 februarie 2015, Boomerang a schimbat sigla afişată la televizor, motiv pentru care cei care se ocupă de acest program TV minunat pentru copii, au decis să sărbătorească această schimbare şi în mediul virtual, prin intermediul unui concurs destinat bloggerilor. În ceea ce priveşte premiile pe care le-a pus la bătaie echipa Boomerang, acestea sunt cele mai tentante premii cu putinţă. 

Aşadar, pentru bloggerul clasat pe primul loc premiul constă într-un televizor LED Panasonic de 106cm, "smart" pe de altă parte. În ceea ce îl priveşte pe bloggerul clasat pe locul al doilea, acesta va primi un Playstation 4, în timp ce locul trei va fi premiat cu o cameră foto Sony. Cum să nu fii tentat să participi la un asemenea concurs?! În orice caz, eu deja am făcut-o şi sper să reuşesc să mă clasez pe unul dintre cele trei locuri. Pentru că am această ocazie, urez tuturor celorlalţi participanţi mult noroc!

February's hottest wedding dresses


Once again is up to me to tell you about some of the hottest simple wedding dresses from Bridalup. It isn't simple for ladies to buy a good dress but it is easy to buy simple elegant wedding dresses. I suggest you to follow this link in order to see the latest and the most beautiful wedding dresses: http://www.bridalup.com/simple-wedding-dresses-c103388/.

February comes with a lot of wedding dresses that I find really beautiful and elegant. If I was a woman I could also tell you if they were comfy just by looking at them, but I can't really tell that as I never wore a dress. By the way, if you enter right now on Bridalup you can enjoy extra 10% OFF with a coupon code which you can find on the site. Watch out, time is limited!


I can tell you that the prices are amazing this time. As far I can say I never found any store with such prices. They are just so low that you think there is something wrong. Nope! You can buy wedding dresses at low prices with high quality. Isn't that great?

Even without these discounts, the dresses still have low prices that you can't imagine why in the world they would give you these great wedding dresses on ones of the lowest prices you can ever find on the internet. If me, a man, enjoys going shopping for clothes and accesories, how about women? Especially when the prices are at their finest hour. The materials used in making these dresses are some of the best materials and they have an amazing look. You have to be blind to say that you don't see what is so special about these dresses. Anyway, I suggest you, if you are a woman looking for a nice wedding dress, to search through the variety of dresses from Bridalup.

luni, 9 februarie 2015

Împreună cu Boomerang de trei ani

Boomerang este cu siguranţă unul dintre canalele mele favorite de desene animate. De trei ani am plăcerea de a viziona cele mai noi şi mai simpatice seriale animate din România. Am încercat foarte multe alte canale, însă toate celelalte mi se par deja scârboase din cauza efectelor care par că implică din ce în ce mai mult sadism, conotaţii sexuale, violenţă şi horror. Uneori chiar îmi este frică să mă uit la anumite desene animate de frică să nu mă trezesc la noapte din cauza unui coşmar. Deoarece am ceva experienţă în ceea ce priveşte televizorul şi desenele animate, mă gândesc la faptul că din grila cu desene Boomerang cel mai apreciat serial de către mine este Garfield, fiindcă poate fi vizionat împreună cu familia şi este singurul desen care păstrează normele bunului simţ şi nu învaţă copiii prostii. Când mă duc la verişorii mei, aceştia au întotdeauna grijă să îmi povestească ce a mai făcut Garfield împreună cu prietenul lui Odie şi John. 


Mai am patru luni până când voi face 18 ani, iar eu încă mă uit la desene animate împreună cu fratele şi sora, amândoi fiind mai mari decât mine. Am învăţat să apreciez desenele animate dintr-o perspectivă nouă. Discutând cu tatăl nostru despre desenele animate, acesta a spus ceva foarte interesant:

Desenele animate nu sunt doar pentru copii. Cineva matur şi peste vârsta de 18 ani lucrează la ele, deci înseamnă că şi adulţii se uită la ele, nu?

Mi se pare foarte corect şi cred cu tărie faptul că nu doar copiii se pot uita la desene animate. Într-adevăr, în America există încă există o tradiţie în care familiile se adună în sufragerie şi urmăresc împreună desene animate. Eu nu am întotdeauna cu cine să mă uit la desene animate, dar când pot, încerc să fur câteva clipe şi să împărtăşesc bucuria şi celor din familia mea. Chiar şi când vă scriam acest articol mă uitam la televizor şi urmăream cu atenţie un episod aparent nou pentru mine din Garfield Show.


Revenind la grila de seriale Boomerang, nu pot să spun neaparat că Garfield este cel mai bun serial, pentru că am crescut privindu-i pe Tom şi Jerry cum se ciondăneau şi treceau prin cele mai amuzante peripeţii, şi nu pot să îi las baltă după atâţia ani în care mi-au făcut copilăria mai frumoasă, dar subliniez din nou faptul că Garfield este preferatul meu, având o mare slăbiciune pentru motanul rotofei. Numai fratele meu poate să ştie de câte ori m-am uitat la filmul "Garfield" pe vremea când încă nu aveam acces la Boomerang. Întotdeauna mi-a plăcut acest concept prin care animalele prind viaţă şi sunt puse în situaţii care mai de care amuzante şi interesante, iar la Garfield am avut parte de aşa ceva. 

O parte din mine tânjeşte după clipele în care eram mai mic şi mă uitam la desenele copilăriei mele, însă acum, cu Boomerang, am posibilitatea de a mă bucura cu cele mai iubite persoane din viaţa mea de cele mai frumoase şi mai amuzante desene animate. Păstrându-ne sufletele şi mintea tânără reuşim să dobândim cele mai puternice şi incredibile sentimente. În nenumărate rânduri am scris despre jocuri pe computer cu Scooby Doo şi prietenii lui, însă Garfield este unul dintre acele desene animate care îţi intră în sânge încât îl poţi simţi cum îţi curge prin vene. Oricât de mult m-aş fi putut uita vreodată la Scooby Doo, nu va reuşi niciodată să îl întreagă pe motanul cel gras, ci mai degrabă va fi ca un "aperitiv" pentru ceea ce este mai bun.


Umorul adevărat se învaţă de mic, iar eu am o mare problemă din acest punct de vedere, deoarece foarte rar mai găsim copii care să nu fi auzit de mizeriile celor mari, copiindu-le comportamentele şi preferinţele. Cred că desenele animate de pe Boomerang sunt un factor foarte important în viaţa copiilor, nu ceva neaparat, însă este foarte important ca odraslele să înveţe în primul şi în primul rând să se bucure de inocenţă şi apoi să afle ce înseamnă bunul gust, pe care îl află alături de familie, prin intermediul desenelor animate. Grila de seriale Boomerang este una pe care eu o consider "family friendly", întrucât permite oricărei categorii de vârstă să se uite la desene, fără grija că s-ar putea să existe ceva indecent în conţinut. 

Aşadar, de fiecare dată când aprind televizorul şi nu mai am la ce să mă uit, apăs pe telecomandă şi dau întotdeauna pe desenele animate. Trec peste orice alt canal şi dau întotdeauna să văd dacă dă Garfield, Banane în Pijamale, Tom şi Jerry sau Looney Toons, totul doar pe Boomerang. Acestea sunt desenele de care nu mă pot despărţi. Voi ce desene preferaţi şi care credeţi că sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră şi copiii dumneavoastră?

The Walking Dead is back!


După atâta timp în care am crezut că nu o să mai rezist din cauza aşteptării, serialul meu preferat s-a întors şi este mai tare ca niciodată. Mă aşteptam ca de la primul episod să se întâmple lucruri excepţionale, darămite de la primul episod al jumătăţii sezonului? Episodul de aseară a fost unul magnific, cu toate că nu a avut acelaşi efect asupra mea precum l-au avut celelalte episoade. Mi s-a părut foarte tare totuşi faptul că am avut parte de o nouă zi în care să străbat alături de personajele mele preferate un drum în căutarea unui loc sigur. Moartea unuia dintre personajele principale, şi cele mai importante pe de altă parte, a fost şocantă. Întrucât îmi place să urmăresc toate noutăţile despre serial şi vloggeri care vorbesc despre episoade, am cam avut o idee despre ce urma să se întâmple, însă nu ştiam ce personaj avea să moară. 


Andrew Lincoln a afirmat faptul că sezonul acesta va fi extrem, însă revenirea nu a fost chiar atât de interesantă. Repet, episodul a fost foarte tare, bine realizat şi genial din cauza poveştii, însă nu mi-a prea plăcut faptul că s-a pierdut foarte mult timp pe amintiri şi halucinaţii. O parte din episod mi-a adus în minte câteva referinţe în ceea ce priveşte direcţia în care se îndreaptă serialul, dar am putut să văd şi aspecte pe care le-am întâlnit în jocul dezvoltat şi produs de cei de la Telltale care urmează aceeaşi poveste. În orice caz, episodul a fost foarte tare şi cred că abia de acum începe acţiunea adevărată, exact cum pare în trailer-ul pentru episodul următor.