miercuri, 22 ianuarie 2014

Banii împlinesc dorinţe

Zilele acestea am lucrat mai mult decât de obicei, făcând totodată o sumă bunicică de bani. Deşi am strâns o sumă de bani relativ mare, încă nu îmi sunt de ajuns ca să îmi cumpăr aparatul foto dorit. Nu sunt un mofturos, îmi trebuie doar un aparat foto compact, însă... standardele mele se ridică la un aparat foto compact care să aibă nu mai puţin de 16mp şi zoom de 21x. Nu doresc să fac performanţă în domeniul fotografiei, ci mai degrabă să mă distrez şi să îmi satisfac nevoia de a mă manifesta într-un mod artistic. Desigur, nu am spus niciodată nu unei posibile cariere... cine ştie, poate aş avea şanse să devin un fotograf Bucureşti... 
Având în vedere că aparatul pe care doresc să îl achiziţionez costă cu 100 RON mai mult decât am eu în momentul de faţă, mi-am propus să muncesc mai mult. Chiar dacă nu sunt un împătimit al gadget-urilor, de foarte mult timp îmi doresc un aparat foto. Sincer, în fiecare vară mi-am pierdut mare parte din timp stând prin curte, citind şi ascultând muzică sau pur şi simplu stând cu orele la TV sau la computer. M-am săturat să fac asta! Vreau să îmi schimb puţin rutina. Am înţeles că se câştigă de asemenea foarte bine şi în domeniul fotografiei, însă nu asta mă interesează cel mai mult, ci ideea de a deţine un aparat foto foarte bun.
Visele devin realitate în cele din urmă, iar acea parte din noi care tânjeşte la acel ceva special pe care îl dorim cu ardoare, nu ne va părăsi niciodată. Eu cred cu tărie că până la sfârşitul lunii februarie mă voi bucura de gadget-ul mult dorit... după aceea... mă voi axa în totalitate pe haine, fiind următoarele priorităţi.
Revenind la jobul de fotograf, mă gândeam, oare cât aş putea câştiga în oraşul meu? Se ştie că este o meserie destul de bănoasă, chiar şi fotografierea a câteva persoane poate costa până la 50 RON sau chiar mai mult. Având în vedere faptul că în oraş la mine sunt mai multe persoane, modele, dornice să îşi afirme talentul de a poza şi frumuseţea, nu cred că ar fi prea greu pentru mine să mă remarc. Cu felul meu de a fi, felul meu de a percepe cadrele, lumina şi unghiurile pentru o fotografie perfectă, şi tehnicile de editare în Photoshop dobândite de-a lungul timpului, cred că aş face faţă destul de bine concurenţei.
Sunt un optimist convins, ştiu că orice ar fi, tot ce îmi propun o să devină realitate, asta chiar dacă o să întâlnesc piedici, o să am parte numai de ceea ce îmi doresc! Sunt un idealist şi un realist, iar realitate este că nimic nu mă poate împiedica pe drumul spre fericirea mea. Atâta timp cât în mintea mea există un strop de perseverenţă, nu voi înceta niciodată să lupt până când nu îmi voi atinge scopurile. În cele din urmă, sunt foarte încrezător, şi sper ca până la ziua mea să am parte de un strop de noroc şi să fiu ajutat de asemenea de Dumnezeu să îmi pot continua activităţile fără nicio problemă!

Un comentariu:

  1. Multa bafta in implinirea idealurilor tale ! Asa e bine, sa iti stabilesti obiective si sa dai orice pentru a le realiza ! :)

    RăspundețiȘtergere