joi, 6 februarie 2014

Planuri făcute la sfârşit de vacanţă

M-am decis pe ultima sută de metri să încerc să deschid un nou blog, de data aceasta însă pe platforma WordPress. Tema blogului ar fi una asemănătoare acestuia, motivaţională cu alte cuvinte, doar că acolo nu se vor găsi advertoriale, ci numai postări care să transmită un sentiment de bucurie, plăcere şi împlinire cititorului. 
Totodată mi-am propus să îmi schimb stilul de viaţă. Având în vedere faptul că în zilele ce vor urma îmi voi cumpăra un aparat foto Nikon, vreau să îmi schimb totodată pasiunile. M-am cam săturat să îmi petrec timpul stând închis în casă, iar dacă timpul nu îmi permite să fac sport, ceea ce îmi doresc să fac de foarte mult timp, atunci mă voi apuca de fotografie. Sună super, nu-i aşa? Desigur, încerc să îmi cizelez puţin şi regimul alimentar, cercul meu social de prieteni şi poate felul în care arăt. Niciodată nu este prea târziu să faci câteva retuşuri, nu-i aşa?
În ultima vreme nu am prea mai avut chef de nimic, poate din cauza zăpezii, poate datorită faptului că a trebuit să petrec o mare parte din timp singur, cine ştie? Cred că am fost foarte leneş, tocmai de aceea doresc să mă revanşez, faţă de mine în primul rând, şi să compensez această perioadă în care am fost un vierme prin mai multe activităţi... activităţi care rămân temporar secrete. A început luna februarie! Trebuie să mă schimb, ce Dumnezeu? Am fost destul un Joe mediocru... acum trebuie să devin un Joe superior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu